Master Class om daglig ledelse

 • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
 • Varighed16. juni 2016 kl. 9:00 – 12:00
 • Sted CfL

Det glæder os at invitere dig til KLUBHUSMØDE™, som denne gang er en Master Class om daglig ledelse.

KLUBHUSMØDE™ afholdes den 16. juni 2016 kl. 9.00 – 12.00 på flere lokationer: 

 • CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø

 • Vingsted Hotel & Konferencecenter,
  Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

 • Væksthus Nordjylland, 
  Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst

Vi transmitterer fra København til de forskellige lokationer.

På CfLs KLUBHUSMØDE™ sætter vi fokus på daglig ledelse. 

Hvilke krav stiller øget konkurrence og behovet for vækst til den daglige ledelse? Hvilken ledelseskvalitet sikrer, at virksomheden kommer i mål med det, den skal? 

Nogle virksomheder arbejder ud fra et fastlagt ledelsesgrundlag, mens andre har en mindre målrettet strategi for, hvordan lederne klædes på til at møde morgendagens udfordringer. Begge dele har betydning for, hvordan virksomheden performer.

Men hvordan defineres ledelseskvalitet? Og hvordan sikrer virksomhederne, at den daglige ledelse er i top? 

Så kom og hør:

 • Vice President, Michael Petersen, MAN Diesel & Turbo fortælle om, hvordan de via daglig ledelse driver organisationen mod nye højder. Michael vil fortælle om deres erfaringer med at sætte fokus på ledernes menneskelige egenskaber med henblik på at skabe øget produktivitet og arbejdsglæde.

 • Lektor, Ph.d. Søren Frimann fra Aalborg Universitet fortælle om, hvordan ledelse kan udvikles i spændingsfeltet mellem udefrakommende krav, om mere fælles fodslag i ledelsen, samt den enkelte leders behov for at tilpasse sin ledelsesstil til den aktuelle kontekst.

Der vil være lejlighed til at drøfte og erfaringsudveksle med de øvrige medlemmer af CfLs Community.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende og udbytterig formiddag, hvor du får mulighed for at blive inspireret og motiveret til arbejdet med din virksomheds fokus på vækst.

Vores KLUBHUSMØDE™ afholdes både i København, udlandet og rundt om i Danmark. Vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, hvor medlemmer samles om KLUBHUSMØDE™. Kontakt os, hvis du kan og vil være vært for et KLUBHUSMØDE™. Når du tilmelder dig et KLUBHUSMØDE™ bliver du  bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.

Et KLUBHUSMØDE™ er en Master Class, hvor data fra CfL understøttes af aktuel forskning og en åben ærlig case. Kom, og find ud af hvad andre ledere gør på dette tema, som CfLs Forum for Værdiskabelse har defineret som afgørende under de gældende markedsvilkår.

Max. antal deltagere på vores KLUBHUSMØDE™ 
Vi oplever stor tilslutning til vores KLUBHUSMØDE™, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding hvis du vil sikre dig en plads. I København optages max. 100 deltagere da det sikrer det bedste udbytte for de fremmødte. Max. antal deltagere på øvrige afholdelsessteder varierer fra gang til gang.

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde nedenstående.