Master Class om Eksekvering

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed8. september 2016 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted CfL

Der er pt venteliste i København

På CfLs KLUBHUSMØDE™ sætter vi fokus på eksekvering. ’Do more for less’ har været parolen i danske virksomheder de seneste par år. Og mange står med fornemmelsen af at have skåret helt ind til benet. Hvordan kommer vi videre? Hvordan bliver vi bedre til at få tingene gjort i alle led i organisationen og ikke blot hos den enkelte?

Det kommer CfL community med bud på som handler om eksekvering.

CfL præsenterer en dugfrisk INDIKATOR™, der viser de aktuelle ledelsestendenser indenfor eksekvering.
Der vil være indlæg fra adm. direktør, Kim Frimer, Verdo A/S som fortæller om, hvordan han har arbejdet med at skabe energi og vilje i organisationen, som forudsætninger for effektiv eksekvering. Gennem eksempler fra TDC og Verdo A/S vil han vise, hvordan man flytter virksomheden der hen, hvor ingen tænkte var muligt.

Derudover vil Ph.d, Anders Bordum, Lektor på CBS og SDU,  holde oplæg om Strategisk Ledelseskommunikation, som metode til at samordne ledelsesaktiviteter og få eksekveret strategier. I en accelereret verden, kan ledelsestanker ikke blive virkeliggjort hurtigt nok, hvilket kalder på skarp overensstemmelse mellem det man siger og gør.

Der vil være lejlighed til at drøfte og erfaringsudveksle med de øvrige medlemmer af CfLs Community.

KLUBHUSMØDE™ den 8. september 2016 kl. 9.00 – 12.00 afholdes på flere lokationer:

• CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
• Nordjyllands Politi, Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg
• Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Vi transmitterer live fra København til de forskellige lokationer.

Da vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, har din virksomhed mulighed for at være vært for et KLUBHUSMØDE™. Kontakt os for yderligere oplysninger herom.

Et KLUBHUSMØDE™ er en Master Class, hvor data fra CfL understøttes af aktuel forskning og en åben ærlig case. Kom, og find ud af hvad andre ledere gør på dette tema, som CfLs Forum for Værdiskabelse har defineret som afgørende under de gældende markedsvilkår.

Max. antal deltagere på vores KLUBHUSMØDE™
Vi oplever stor tilslutning til vores KLUBHUSMØDE™, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding hvis du vil sikre dig en plads. I København optages max. 100 deltagere da det sikrer det bedste udbytte for de fremmødte. Max. antal deltagere på øvrige afholdelsessteder varierer fra gang til gang.

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde nedenstående.