Master Class - Strategi

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed11. oktober 2016 kl. 8:30 – 12:30
  • Sted CfL

På dette CfL KLUBHUSMØDE™ sætter vi fokus på strategi. Danske virksomheder har enten stor tiltro til deres nuværende strategiske beredskab, eller også er de trængt i defensiven af økonomiske og globale udfordringer. Er det første tilfældet, er der en risiko for, at de ikke har taget ved lære af krisen. Er de trængt i defensiven, bruger de måske deres kræfter på at slukke brande frem for at tænke innovativt på produktivitet og vækst.

Hvordan udvikler virksomhederne egentlig deres strategier, hvem er involveret i processen, og hvordan påvirker det virksomhedernes organisationer.

Det kommer CfL Community med bud på ved KLUBHUSMØDE™ om strategi hvor; CfL præsenterer en dugfrisk INDIKATOR™, der viser de aktuelle ledelsestendenser indenfor strategi.

Der vil være indlæg fra professor i strategi og forretningsudvikling Anders Drejer, AAU, som vil fortælle om ’Fast Forward strategi – en moderne tilgang til strategiudvikling’, som vil blive foldet ud ved hjælp af case eksempler. Derudover vil direktør Knud Lilholm fortælle om sine erfaringer med strategiudviklingsprocesser i små og mellemstore organisationer. Med udgangspunkt i sine erfaringer fra Kavli A/S og Unilever, vil Knud give sit syn på, hvordan strategiudviklingsprocessen kan sikre, at strategien bliver levende. Der vil være lejlighed til at drøfte og erfaringsudveksle med de øvrige medlemmer af  CfLs Community.

KLUBHUSMØDE™ afholdes på flere lokationer den 11. oktober 2016 hvor vi starter med let morgenmad og slutter med netværksfrokost:

• CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø kl. 9.00 - 12.00

• Graintec A/S, Enghavevej 40, 7100 Vejle kl. 8.30 - 12.30

• DGI-Huset Aabybro, Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro kl. 8.30 - 12.30

Bemærk, vi transmitterer live fra København til de forskellige lokationer. Da vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, har din virksomhed mulighed for at være vært for et KLUBHUSMØDE™. Kontakt os for yderligere oplysninger herom. Et KLUBHUSMØDE™ er en Master Class, hvor data fra CfL understøttes af aktuel forskning og en åben ærlig case.

Kom, og find ud af hvad andre ledere gør på dette tema, som CfLs Forum for Værdiskabelse har defineret som afgørende under de gældende markedsvilkår.

Max. antal deltagere på vores KLUBHUSMØDE™
Vi oplever stor tilslutning til vores KLUBHUSMØDE™, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding hvis du vil sikre dig en plads. I København optages max. 200 deltagere da det sikrer det bedste udbytte for de fremmødte. Max. antal deltagere på øvrige afholdelsessteder varierer fra gang til gang.

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde nedenstående.