Servicemedarbejder til at hjælpe vores gastronomiske køkkenteam

CfL søger en servicemedarbejder til en deltidsstilling i vores velkendte restaurant, hvor god mad og en professionel service er i fokus.

Om jobbet

Vi søger en servicemedarbejder, der har erfaring med at arbejde i et professionelt køkken, men som samtidig også er i stand til at yde en top service til både vores gæster og vores medarbejdere.

Vi har ikke et krav om en bestemt faglig uddannelse, men du skal gerne have professionel køkkenerfaring fra en tidligere eller nuværende stilling.

Arbejdstiden er 25 timer om ugen, og vil som udgangspunkt være i tidsrummet kl. 7:30 til 13:00. Arbejdet består delvis af gæstefacilitering og af klargøring af forplejning afhængig af kompetencer.

Vi er et lille team med et solidt gastronomisk niveau, et godt sammenhold og en fighter ånd. Vi servicerer dagligt imellem 20-150 gæster samt vores egne medarbejdere.

Det vekslende gæste antal skaber en dynamisk arbejdsplade, hvor nogle dage er rigtig travle, og hvor der andre dage er mere plads til fordybelse.

Vi tilbyder

Vi har til huse i skønne lokaler på Folke Bernadottes Allé, tæt på Østerbro St.  

Vi tilbyder et attraktivt og udfordrende arbejdsmiljø blandt kollegaer, der brænder for deres job og for vores kunder. Hos CfL bliver du en del af en energisk arbejdsplads med mange aktiviteter, høje ambitioner og en professionel tilgang, hvor alle har fokus på kunden. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning samt CV, til Johanne Gjerløv på job7@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: efter aftale, fortrinsvis efter sommerferien
Samtaler holdes løbende
Arbejdssted: København Ø              

Yderligere oplysninger fås hos:
Rasmus W. Malling, Teamleder
E-mail: ram@cfl.dk
Mobil: +45 26 80 13 73