For CfL er der grundlæggende ingen forretningsudvikling uden HR – og omvendt.

CfLs HR Pipeline fokuserer på fem nødvendige HR-funktioner: HR Service, HR Konsulent, HR Udvikling, HR Business Partner og HR Strategisk ledelse. Derudover indeholder CfLs HR Pipeline også de redskaber og værktøjer, du som HR-professionel har brug for i dit arbejde, hvad enten der er tale om rekruttering, talentudvikling, MUS eller HR-jura.

De fem større programmer i HR Pipeline understøtter dig i din organisations arbejde med struktureret udvikling af HR og forbereder HR på de forskellige udfordringer, de møder i linjen og på direktionsgangen. Redskaberne og værktøjerne er kurser, som enten giver dig en autorisation eller certificering til at bruge erhvervspsykologiske redskaber eller som HR Business Partner. Samt kurser, som giver dig en fundamental viden indenfor HR-jura.

I CfL tror vi på, at den kontinuerlige udvikling af HR set i et helhedsperspektiv er nøglen til succes for både virksomhed og HR.

En bred palet

HR pipeline 2015

Fordyb dig i vores veltilrettelagte udbud af kurser og programmer til HR-professionelle på alle niveauer eller kontakt os for sparring og rådgivning om din kompetenceudvikling.