Der er ingen forretningsudvikling uden HR.

Står du foran et rolleskift i HR, eller har du brug for at styrke dine kompetencer med aktuelle temaer og værktøjer? Så er CfLs HR Pipeline det rigtige sted for dig.

CfLs HR Pipeline er sammensat for at give dig de bedste muligheder for at skræddersy din egen eller din HR-afdelings kompetenceudvikling med lige netop de ledelsesredskaber, HR-værktøjer eller inspirationskurser, som matcher jeres opgaver og udfordringer:

HR Pipeline indeholder:

 • Ledelsesredskaber, autorisationskurser i erhvervspsykologiske redskaber, som HR-professionelle har brug for, hvad enten der er tale om rekruttering, talentudvikling, samarbejde eller MUS.
 • HR-værktøjer, der hver især giver indsigt og træning i fundamentale HR-funktioner indenfor f.eks. HR-jura eller den svære samtale.
 • HR Camp - NYHED, konkrete værktøjskurser, som giver dig mulighed for at sammensætte din udvikling med lige netop de HR-temaer, som fylder mest i jeres opgaver eller udfordringer. Læs mere nedenfor eller kontakt os for sparring om, hvilke HR-kurser som er mest relevant for dig eller din HR-afdeling.
  - Onboarding - Mere end et introduktionsprogram
  - HR Value Proposition
  - HR Organisatorisk design
  - HR Analytics
  - Talent Management
  - Performance Management

Kontakt os meget gerne for sparring og rådgivning om din kompetenceudvikling eller fordyb dig i vores udbud af kurser og programmer til HR-professionelle på alle niveauer.

CfL kursusfolder 2017 - HR pipeline