Du lærer at styrke HR’s samspil med den strategiske ledelse og andre interne som eksterne interessenter. Du får en række strategiværktøjer til at optimere og synliggøre HR i din organisation, og du deltager i udviklende dialoger med ledere og andre HR-professionelle på højt niveau.

Særligt tilbud i 2016 - tilmeld 2 deltagere og få 50% rabat på deltager nummer 2.

Sammen med de andre deltagere på holdet kommer du til at arbejde med din egen case, hvor din HR-funktion skal understøtte forretningen i at nå sine mål. Vi arbejder med, hvordan din HR-funktion kan bidrage bedst muligt til vedligeholdelse og udvikling af forretningen, når det drejer sig om

  • fælles identitet og kultur
  • styringssystemer
  • forandringskapacitet
  • viden og færdigheder
  • incitamentsstrukturer 
  • ledelseskvalitet.

Vi ser også på sammenhængene mellem HR’s organisering, kompetenceprofil, processer, bemanding, roller og ansvarsfordeling i en værdiskabende HR-funktion.

De tre moduler

Kurset består af tre moduler (2 + 2 + 1), hvor deltagerne arbejder med egen case både på og mellem modulerne.

Modul 1: Organisationsanalyse – Hvad er nu-situationen i din organisation, og hvad har den brug for fra HR? Vi ser også ind i fremtiden og får konturerne af, hvilke muligheder (og risici) fremtiden byder, fx når det drejer sig om organisationens fremtidige behov og forventninger til HR.

Modul 2: Strategisk gearing – Vi ”oversætter” forretningsstrategien og arbejder med, hvordan jeres HR-funktion skal se ud. Du får konkrete redskaber til at skabe den nødvendige nytænkning for at være på forkant med det, som organisationen efterspørger.  

Modul 3: Handlingsplaner – Hvordan skal din HR-funktion se ud? Du får feedback på din case, der hjælper HR med at understøtte forretningen.

Dit udbytte af HR Strategisk Ledelse

Efter kurset vil du kende teorier og værktøjer, der bringer dig på højde med forretningen og sætter dig i stand til at kalibrere din HR-funktion og HR-processer.

Deltagere på HR Strategisk Ledelse

HR-direktører, -chefer eller -partnere med ledelseserfaring.

Certificering

Hvis du indenfor to år gennemfører HR Strategisk ledelse og HR Business Partneren i kombination med en JTI-test og Den vanskelige samtale el. Konflikthåndtering, kan du tage CfL HR Management Certificate.

Kursusmateriale

Se program