CfL-Briefing

Danmark i gang igen

Velkommen til CfL-Briefing, som vi holder i samarbejde med Dansk Erhverv og Djøf.

Der udsendes personlig invitation

Datoer:

  • 19 august 17:00   -   19 august 19:00

    Medlemseksklusivt: Der udsendes personlig invitation

    Onsdag 19. august 2020 kl. 17:00 – 19:00

    CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

     

19 august 17:00   -   19 august 19:00

Medlemseksklusivt: Der udsendes personlig invitation

Onsdag 19. august 2020 kl. 17:00 – 19:00

CfL, Folke Bernadottes Alle 45, 2100 København Ø

 

Vær med, når CfL i samarbejde med Dansk Erhverv og Djøf indbyder til en skarp debat om Danmarks fremtid. Mød en række af direktørerne fra CfLs toplederstafet. Arrangementet faciliteres af Thomas Larsen, kommentator på Berlingske.

Hvordan finder vi fodfæste efter krisen? Det har været omdrejningspunktet i CfLs toplederstafet, hvor vi uge efter uge har givet ordet til direktører i en række af CfLs medlemsvirksomheder. 

Toplederstafetten vidner om, at vi har oplevet coronakrisen og dens konsekvenser forskelligt. For nogle blev den The Perfect Storm, for andre mindre bump på vejen.

Fællesnævneren er, at alle har høstet erfaringer, der er værd at dele, og i samarbejde med Dansk Erhverv og Djøf inviterer vi til CfL-Briefing under overskriften Danmark i gang igen.

Mød en række af de direktører, der har deltaget i stafetten og få deres bud på, hvordan vi kommer videre med grøn omstilling og ny organisering. Debatten faciliteres af Thomas Larsen, kommentator på Berlingske.

Du møder blandt andre:

Thomas Woldbye, CEO i Københavns Lufthavne, Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pension Danmark, Tomas Therkildsen, adm. direktør i Djøf, Ane Arnth Jensen, vice adm. direktør i FinansDanmark, Linda Garlov, direktør i AJKS og Per Bennetsen, regionsdirektør i Region Sjælland.

Efter debatten byder vi på mad og drikke i gårdhaven.

Der udsendes personlig invitation til arrangementet.

Har du spørgsmål?

 

Pia Fuglsang Bach
Community chef

T: +45 5154 4149
M: pba@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Kommende arrangementer

Fra strategi til handling

Velkommen til Strategikonferencen 2020, der henvender sig til ledere på tværs af brancher og sektorer. Mød den anerkendte ledelsesguru Stephen Bungay.

Opdater din viden og få indflydelse

Vær med, når CfL 2. oktober slår dørene op for en dag med fokus på HR, der kan styrke din virksomheds ledelse og performance og bringe dine HR-kompetencer i spil.