CfL-Briefing

De største dagsordner i 2022

Gratis/Åbent for alle

Gå ikke glip af mødet med Politikens internationale kommentator Michael Jarlner, når han igen vover at udpege de vigtigste internationale agendaer for det nye år. 

”Det bliver et møgår for Biden, inflationen bider sig fast, og så skal handlekraftige stater finde nye grænser.”

Sådan lyder det i krystalkuglen fra Politikens internationale kommentator Michael Jarlner, der hvert år giver sit bud på de største internationale dagsordner fra A-Z. På CfL-Briefing udvælger han de dagsordner, der højst sandsynlig også kommer til at præge det danske samfund, virksomheder og organisationer i 2022.

I sin form inviterer krystalkuglen til spøg, men tag ikke fejl: Michael Jarlner er en af Danmarks mest erfarne internationale journalister. Han har arbejdet en del sammen med World Economic Forum og er fast deltager ved det årlige topmøde i Davos, der igen i år er udskudt til juni. Ud over titlen som international kommentator er Michael Jarner techredaktør og lederskribent på Politiken. Han er desuden forfatter og medlem af bestyrelsen i Udenrigspolitisk Selskab.  

Der ligger dyb viden og mange, mange timers research bag krystalkuglen, så gå ikke glip af mødet med Michael Jarlner, når han igen vover at tage en pejling af de vigtigste agendaer for et nyt år. 

Arrangementet holdes i samarbejde med Djøf. Det er gratis og åbent for alle.

Ved tilmelding kan du vælge, om du vil deltage fysisk på mødet hos CfL i København eller online via zoom.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik