Fra målbar til mærkbar ledelse

Mød læge, iværksætter, foredragsholder og forfatter Imran Rashid.

Gratis / Eksklusivt for medlemmer

Velkommen til CfL-Briefing, hvor du møder speciallæge Imran Rashid, der er aktuel med sin nye bog Mærkbarhed.

Det er på tide at gøre op med konsekvenserne af den målbare tilværelse. Et opgør, der blandt andet starter med en humanisering af vores hverdag, vores familier, vores skoler og vores virksomheder – ja, hele vores samfund. En mental grøn omstilling, der igen kan sætte fællesskabet, forbundetheden og fordybelsen over egoismen, individualismen og det overfladiske liv.

Sådan lyder det fra læge, iværksætter, foredragsholder og forfatter Imran Rashid, der opfordrer til opgør med den målbare tilværelse.

Når det gælder ledelse, handler det om at sige farvel til KPI’er til fordel for KHI’er – fra Key Performance Indicators til Key Human Indicators.

Hvad det betyder, kan du høre meget mere om, når du møder Imran Rashid til CfL-Briefing, hvor tager afsæt i en vigtig læring af coronakrisen:

Ledere, der ikke har blik for mennesket bag medarbejderen, vil næppe vil kunne opdage eller modvirke den mentale mistrivsel, der med tiden helt sikkert vil føre til faldende produktivitet og øget sygelighed.

På gensyn i CfL eller online mandag 14. juni kl. 16-17.30. Der er tilmelding nederst på siden.

CfL-Briefing afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv.

Læs et uddrag af bogen her

Mærkbarhed 

Efter debutbogen SLUK fra 2017, der solgte 25.000+ eksemplarer i Danmark, er Imran Rashid nu klar med opfølgeren Mærkbarhed.

Bogen samler op på udviklingen i samfundet samt læringerne fra coronakrisen, der på mange måder har været et skræmmende eksempel på, hvordan en dehumaniseret og hyperdigitaliseret verden kan se ud. Men også en tid, der har vist os, at mennesker har brug for mennesker.

Bogen kan købes på saxo.com via dette link

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik