• Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed6. juni 2019 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Jamen vi har da ligestilling! Det er en af de største fordomme, når vi diskuterer, hvorfor Danmark har færre kvinder på topposter end i de lande, vi normalt sammenligner os med. En anden er, at diversitet er en kvindedagsorden.

Bias spænder ben, så spørgsmålet er, hvordan vi kommer videre.

Det gør vi på CfL-Briefing, hvor seniorrådgiver Christina Lundsgaard Ottsen præsenterer os for den nyeste forskning om emnet. Den dokumenterer bl.a., at samarbejdet mellem mænd og kvinder styrker både bundlinjen og den bæredygtige udvikling.

Mød også Anders Schelde, investeringschef i MP Pension. Hør, hvorfor og hvordan pensionsselskabet som aktiv ejer bruger sin magt og stemme til at fremme ligestillingen – både bredt set og i de øverste ledelseslag. 

Sidste oplægsholder på CfL-Briefing er Inge Kindberg fra foreningen Bestyrelseskvinder, hvor hun er medlem af bestyrelsen for Østdanmark. Hør om erfaringerne med at bringe kompetente kvinder i spil.

For at markere, at diversitetsdagsorden vedrører alle, opfordrer CfL både mænd og kvinder til at deltage.

Danmark sakker bagud
Sammenholdt med resten af Europa sakker Danmark bagud, når det gælder kvinder på magtfulde positioner i samfundet. I seneste rapport fra World Economic Forum er Danmark fra 2016 til 2018 faldet fra plads nr. 78 til plads nr. 95 ud af knap 150 lande, når det gælder kvinder på topposter. Alle de andre Skandinaviske lande ligger højere på listen og kravler længer op år for år.

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops.