• Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed6. juni 2019 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Jamen vi har da ligestilling! Det er en af de største fordomme, når vi diskuterer, hvorfor vi i Danmark har færre kvinder i topledelse end i de lande, vi normalt sammenligner os med. En anden er, at diversitet er en kvindedagsorden. Stereotypiske fordomme lever i bedste velgående, både når det handler om køn, og når det handler om ledelse. Spørgsmålet er, hvordan vi kommer videre.

Det gør vi på CfL-Briefing, hvor seniorrådgiver Christina Lundsgaard Ottsen præsenterer os for den nyeste forskning om emnet. Den viser bl.a., at samarbejdet mellem kvinder og mænd i bestyrelser og topledelse styrker både bundlinjen og den bæredygtige udvikling, men også at samfundets forventninger er med til at forme vores valg i arbejdslivet.

Vær med til at diskutere, hvordan vi gør det lige attraktivt for kvinder og mænd at søge topstillinger. Hør om erfaringerne i en af de virksomheder, hvor topledelsen har sat diversitet på den strategiske dagsorden.  

Mød også Inge Kindberg, stifter af foreningen Bestyrelseskvinder. Hvorfor skal vi have endnu et netværk for kvinder?

For at markere, at diversitetsdagsorden vedrører alle, opfordrer CfL både mænd og kvinder til at deltage.

Danmark sakker bagud
Sammenholdt med resten af Europa sakker Danmark bagud, når det gælder kvinder på magtfulde positioner i samfundet. I seneste rapport fra World Economic Forum er Danmark fra 2016 til 2018 faldet fra plads nr. 78 til plads nr. 95 ud af knap 150 lande, når det gælder kvinder på topposter. Alle de andre Skandinaviske lande ligger højere på listen og kravler længer op år for år.

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops.