Velkommen til CfL-Briefing, hvor vi præsenterer hele fire nyskabende platforme. Til inspiration, læring og i praksis.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed5. april 2019 kl. 8:30 – 11:00
  • Sted CfL

OBS! I vores invitation står der det er den 4. april. Det er den 5. april!

HR er kernen i de fleste virksomheder, og det giver HR en enestående mulighed for at flytte organisationen ind i fremtiden med nye digitale løsninger. Sådan har det lydt igen og igen, men hvad gemmer sig bag mantraet om digital transformation? Hvilke systemer kan i praksis være med til at skabe værdi i din virksomhed, og hvordan undgår vi at vælge systemer for systemernes skyld?

Vi indleder dagen med et oplæg af Frederik Vind, medstifter af Talentree.co., Lysgaard m.fl.

Nutidens organisationer kalder på selvledende teams, autonomi, hyppigere feedback og et langt større fokus på det organisatoriske purpose. Det betyder, at der i fremtiden vil blive stillet endnu højere krav til HR, men hvilke og hvordan? Frederik Vind, der har dedikeret sit arbejdsliv til at arbejde med mennesker, vækst og innovation, giver her sit perspektiv på fremtidens digitale HR. Hør om både muligheder og begrænsinger.

Efterfølgende introducerer vi dig til hele fire nyskabende værktøjer skabt af innovative iværksættere. Kom og få et bud på, hvordan så forskellige HR-discipliner som pre- og onboarding, performance, rekruttering og læring kan løfte sig, når vi bruger teknologien.  

CfL-Briefing faciliteres af Sanne Gry Bech Folker, seniorrådgiver i CfL, med speciale i ledelsesudvikling og rådgivning inden for HR.

Acadal
Er en digital platform, der – via læring og samskabelse – lukker gabet mellem strategi og adfærd. En gruppe af deltagere inviteres ind i et digitalt sprint, hvor de samarbejder om at løse en konkret udfordring, samtidig med de tilegner sig nye kompetencer. Acadal er dermed ideelt til at supplere fysiske møder, når nye kompetencer skal omsættes til forretningsmæssig værdi.
Ved Morten Dalum, CEO.

Casefair
Er en platform, der sikrer dig den fulde effekt af cases ved rekruttering gennem en både smidig og effektiv proces. Casefair hjælper virksomhederne med selv at udvikle cases og klæder HR på til selv at blive caseeksperter. Platformen er med til at sikre mindre bias og mere diversitet.
Ved Simon Gundersen, CEO. 

IntroDus
Tager hånd om alle nyansatte. Så snart en kontrakt er underskrevet, går en pre- og onboarding-proces i gang faciliteret af HR. Platformen understøtter hurtigere time-to-performance, forhøjet produktivitet og længere fastholdelse. Til gavn for både virksomheden og den ansatte.
Ved Stefan Sjørslev, CSO.

Livingroom Analytics
Er en performance platform, som hjælper med at måle og forbedre medarbejdernes engagement, produktivitet og fastholdelse. Værktøjet tager afsæt i et forskningsprojekt og opererer med 1100 faktorer, der kan handle om alt fra lys over kommunikation til ledelse. Platformen er nem at bruge for medarbejderen, den finder præcist ind til kernen af et problem og giver lederen mulighed for at arbejde med skræddersyede tiltag.
Ved Roar Vejter Bovim, ph.d., CEO & Founder.

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops. 

 

Program

08.30:

Derfor inviterer vi til CfL-Briefing om nye digitale muligheder i HR. Velkomst ved Sanne Gry Bech Folker

Digital innovation i HR. Oplæg ved Frederik Vind, der er iværksætter med rødder i HR fra bl.a. CBS og ISS.

Fire innovative platforme. Mød stifterne Morten Dalum, Simon Gunde, Stefan Sjørslev og Roar Vejter Bovim. Hør om ideerne bag hhv. Acadal, Casefair, IntroDus og Livingroom

09.45: 
Kort pause

10.00:

Digitale løsninger i praksis. Acadal, Casefair, IntroDus og Livingroom tager imod i hver deres lokale. Hør mere om et eller flere af de emner, der interesserer dig mest. Kom frem med alle dine spørgsmål og prøv selv systemerne. 

CfL-Briefing slutter senest kl. 11.