Vær med, når Thomas Larsen, kommentator på Berlingske, og Jakob Askou Bøss, strategidirektør i Ørsted giver dig et enestående indblik i de globale dagsordner, der vil præge verden - og dermed din organisation -fremover.

  • Pris Medlemseksklusivt: Gratis for medlemmer af CfL
  • Varighed31. januar 2020 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Gå ikke glip af årets første CfL-Briefing, hvor Thomas Larsen og Jakob Askou Bøss tager dig med bag kulisserne i World Economic Forum og uddrager de vigtigste konklusioner fra topmødet blandt verdens magtelite.

Topmødet afvikles hvert år i den schweiziske bjergby Davos, og intet andet sted i verden er så megen økonomisk og politisk magt samlet på ét sted på én gang. Men hvad foregår der egentlig på World Economic Forum, og hvad betyder det for din organisation? 

Thomas Larsen, politisk kommentator på Berlingske, har deltaget på topmødet igennem en årrække, og få er som ham i stand til at uddrage, hvad vi kan lære af Davos, og hvad konsekvenserne er få danske virksomheder.

Glæd dig til at høre Thomas Larsens udlægning, og glæd dig til at møde Jakob Askou Bøss.  Vi ved allerede nu, at klimaforandringer bliver et af de store temaer i Davos. Hvad betyder det for Ørsted og for Danmark?  

 

  Thomas Larsen Jakob Bøss
   

Samarbejde om bedre tilbud til ledere

Dette arrangement er lavet i samarbejde med Djøf.

CfL og Djøf har en fælles målsætning om at udbyde de bedste og mest relevante kurser og arrangementer. Derfor har CfL og Djøf de sidste to år samarbejdet om at udvikle relevante kvalitetsydelser til ledere fra både private og offentlige virksomheder og organisationer.