Velkommen til debat om gevinster og begrænsninger, når arbejdsstyrken er befolket af en hærskare af digitale assistenter.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed1. november 2019 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Artificial Intelligence (AI), machine learning, robotter og hele feltet af digitale assistenter er mere aktuel end nogensinde før. Trenden er global, men det er nu, den bliver til virkelighed på danske arbejdspladser.

Hvad gør det ved ledelsesgerningen? Hvordan håndterer du en arbejdsstyrke med både mennesker og maskiner, hvordan balanceres de dataetiske aspekter, og hvad gør du, når robotten ryger ind i samarbejdsproblemer?

Det er temaet, når CfL i samarbejde med Knowit  inviterer til CfL-Briefing med oplæg og debat.

Vi indleder morgenen med et oplæg af Lars Sander Matjeka, CEO i Aller. Lars, der har mange års erfaring fra IT-branchen, vil tale om, hvordan han som topchef håndterer den digitale arbejdsstyrke.

Hefter følger en debat om gevinster, begrænsninger, etik og meget mere. På scenen inviterer vi: CEO’en, CXO’en, CHRO’en og sidst, men ikke mindst: En repræsentant fra Generation Z.

Debatten faciliteres af Jim Nielsen, Managing Director, Knowit

Program opdateres

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops.