Ledelse i en turbulent verden kalder på rodfæstede ledere.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed21. august 2019 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Lederens personlige egenskaber er vigtigere end nogen sinde. Det har mange af de seneste års ulykkelige hændelser i erhvervslivet vist med al uønsket tydelighed.

Ud over konkrete ledelseskompetencer og -værktøjer skal ledere i dag være stærke på etik og moral, og de skal kunne navigere sikkert efter deres eget ideal, som i modsætning til virksomhedernes mål ikke er omskifteligt. Det personlige ideal rækker ud over både bundlinje, konkrete mål og resultater. 

Hvor henter du inspiration og læring?

Det gør du på CfL-Briefing, hvor du mødePia Søltoft, der i mange år har arbejdet professionelt med Kierkegaards filosofi og tanker. Pia Søltoft er lektor i etik og religionsfilosofi, hun har været leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret, og så er hun forfatter til en række bøger om Kierkegaard. Hendes seneste bog 10 ting ledere kan lære af Kierkegaard, dykker ned i maskinrummet hos enhver leder.

Hør, hvordan det at være leder med hele sin personligheds inderlighed stiller krav om, at man kender og vedkender sig sit ideal og tør forfølge det livet og karrieren igennem. En leder med et tydeligt ideal kan blive en stærk ledestjerne for sine medarbejdere.

På dagen kan du købe 10 ting ledere kan lære af Kierkegaard med rabat.

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops.

Mød også Pia Søltoft i det nye temanetværk Ledelse i et Kierkegaardsk perspektiv