Hjemsendte medarbejdere trives da fint, eller gør de? Velkommen til CfL-Briefing, hvor du får highlights fra en omfattende undersøgelse af, hvordan coronakrisen har påvirket medarbejdernes mentale sundhed. Hvilke krav stiller det til os som ledere? Deltag selv i diskussionen.

  • Pris Medlemmer: Gratis / Andre: Åbent for alle
  • Varighed15. juni 2020 kl. 15:00 – 16:30
  • Sted CfL Vest

CfL-Briefing afvikles virtuelt via streaming og chat. Der vil desuden være mulighed for fysisk deltagelse hos CfL på Østerbro i København. De 30 fysiske pladser tildeles efter først til mølle-princippet.

Ét er, hvad to måneders nedlukning af landet gør ved samfundsøkonomien. Noget andet er, hvilke konsekvenser det har for den mentale sundhed på de danske arbejdspladser og i særdeleshed blandt de tusindvis af hjemsendte medarbejdere.

Det løfter vi sløret for på CfL-Briefing, hvor vi fremlægger og perspektiverer resultaterne af en landsdækkende undersøgelse om, hvordan coronakrisen har påvirket den mentale sundhed hos medarbejdere, der er sendt hjem på enten orlov eller hjemmearbejde

Bag undersøgelsen står CfL og Human Engage, der som de første i landet kan tegne et validt billede af, hvordan distancearbejde og isolering i hidtil uset omfang påvirker den mentale sundhed. Hvad er konsekvenserne af det, der bliver kaldt et gigantisk socialt eksperiment?

Deltag selv i diskussionen med afsæt i oplæg om:

Den psykologiske kontrakt mellem ledere og medarbejdere. Hvad er der på spil, når folk ufrivilligt sendes hjem? Ved Pernille Græsdal Beck, erhvervspsykolog og chefrådgiver hos CfL.

Sådan har coronakrisen påvirket den mentale sundhed. Highlights fra undersøgelsen. Overraskelser og perspektivering. Ved Jacob Høgild, partner i Human Engage.

Konsekvenser og perspektiver. Vi samler ledere fra udvalgte virksomheder og diskuterer resultaterne. Skaber de uro? Giver de anledning til nye ideer og tanker om lederrollen? Kalder de på nye handlinger?

Ordstyrer på dagen er Lars Hemmingsen, seniorrådgiver hos CfL.