AFHOLDT

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed7. marts 2019 kl. 8:30 – 10:00
  • Sted CfL

Først barslede LedelsesKommissionen med sine anbefalinger til offentlig ledelse. Siden har regeringen lanceret sit udspil, og tilbage i mediebilledet står historien om, at det skal være lettere at fyre offentlige ledere. I den virkelige verden er det kun et hjørne i debatten, men det er nu, kommuner, regioner og staten skal sætte konkrete initiativer i gang.

CfL er sat i verden for at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. Og i praksis. Vi har derfor fornøjelsen af at invitere til CfL-Briefing, der denne gang handler om, hvordan offentlige ledere skal forholde sig til de mange udmeldinger fra politikere og andre centrale aktører. Hvordan hænger anbefalingerne og de politiske udspil sammen med opgaverne i den virkelige verden? I kommunerne, i regionerne og i staten? 

Du møder
Lone Træholt, Danmarks første kvindelige general og tidl. chef for Flyvevåbnets Taktiske Stab.
Søren Bonde, kommunaldirektør i Guldborgsund
Torben Mogensenfhv. vicedirektør på Hvidovre Hospital og formand for Dansk Selskab for Medicinsk Prioritering.

Mødet faciliteres af Michael Tolstrupseniorrådgiver i CfL med speciale i offentlig ledelse. Få panelets bud på hvordan vi kan løfte ledelseskvaliteten på den offentlige arbejdsplads. Du bliver klogere og får selv mulighed for at deltage i debatten på mødet. 

CfL-Briefing er et nyt tilbud til medlemmerne af CfL, hvor vi inviterer til morgenmøder eller gå-hjem-møder om helt aktuelle emner. Formatet vil variere mellem dialogmøder, inspirerende oplæg eller mini-workshops. 

Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående