Hvis din virksomhed er medlem af CfL, så deltag i webinar om distanceledelse.

  • Pris Medlemseksklusivt: Gratis for medlemmer af CfL
  • Varighed2. april 2020 kl. 13:00 – 13:45
  • Sted

Bemærk ny tid og dato: 2. april kl. 13-13.45

Myndighederne anbefaler hjemmearbejde i videst muligt omfang, og det har givet distance- og virtuel ledelse en fornyet aktualitet.

Distanceledelse er en velkendt ledelsesdisciplin i store og især globale organisationer, og der er mange genveje at hente for dig som ny distanceleder.

Hvis din virksomhed er medlem af CfL, har du mulighed for at deltage i et virtuelt inspirationsmøde af 45 minutters varighed. Vi udbyder mødet to gange:

På mødet bliver du introduceret til konkrete greb og værktøjer, der kan hjælpe dig med at lede dit team sikkert igennem en svær læringsperiode, hvor nye arbejdsmåder skal finde et godt og effektivt leje.

Webinaret vil primært have karakter af forelæsning med mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen.

Maks deltagerantal er 30 efter først til mølle-princip. Tilmeld dig neden for.

Underviser

Pernille Græsdal Beck, chefrådgiver i CfL. Pernille har selv gennem mange år ledet remote teams på tværs af flere sites, nationaliteter og opgaver, og har erfaring med distanceledelse. Hun er uddannet organisationspsykolog og har igennem hele sin karriere arbejdet med lederudvikling og rådgivning.

Lars Hemmingsen, seniorrådgiver i CfL med ansvaret for CfLs åbne kurser inden for distanceledelse. Lars Hemmingsen har 25 års personlig erfaring med ledelse på flere niveauer og i flere typer virksomheder. Er uddannet ingeniør og Executive Business Coach og har de seneste år gennemført en række skræddersyede distanceledelsesforløb for CfLs kunder. 

Onlinekurus

Udover inspirationsmødet har du mulighed for at deltage i et virtuelt kursus om distanceledelse af tre timers varighed. Kurset afholdes:

Hold dig opdateret om alle CfLs virtuelle tilbud her