CfL-Klubhusmøde

Sådan arbejder du med kriseledelse

Velkommen til webinar forbeholdt ledere og HR fra Grønland. 

Gratis for medlemmer / Ikke medlemmer: 1000 kr

Vi står midt i en global sundhedskrise, hvor pandemiens tredje bølge truer, inden en vaccine når at virke. Det kalder på kriseledelse og akutte beredskabsplaner, og i 2020 er vi blevet verdensmestre i at lukke ned, spritte af og holde afstand. Problemet er bare, at det næppe hjælper næste gang en krise ramme. 

Enhver leder ved, at kriser er et vilkår. Bare tænk tilbage på finanskrisen, hvor vi først satte alt unødvendigt på hold, og derefter skar dybt. Meget dybt.

At overvinde en krise kræver træning, og det skal ske i fredstid. På dette CfL-Klubhusmøde klæder vi dig på til at vurdere, hvor robust din organisation er. Du bliver også introduceret til modeller, der kan hjælpe dig med at afklare, hvor rustet du og din ledergruppe er til en ny krise.

Desuden får du et enestående indblik i offentlig topledelse og krisehåndtering, og endelig får du værktøjer til intern og ekstern krisekommunikation.

Dagens vært er Ejner Jacobsen, chefrådgiver i CfL.

Ved tilmelding til CfL-Klubhusmødet kan du vælge mellem fysisk deltagelse i København eller deltagelse online.

Kriseledelse i offentlig topledelse

Ved Eik Møller, kommunaldirektør i Ballerup Kommune

2020 har været et dramatisk år, og corona har krævet et helt andet beredskab end tidligere kriser. Også i offentlig topledelse, hvor kommunaldirektøren i Ballerup Kommune skelner mellem KRISEledelse og kriseLEDELSE.

Mød Eik Møller, kommunaldirektør i Ballerup siden 2015, og næstformand i Kommunaldirektørforeningen siden 2019. Hør hans udlægning af, hvilke erfaringer vi kan bære videre fra cornakrisen: Hvad kan private virksomheder lære af det offentlige? 

Strategisk krisekommunikation

Mikael Baden, kommunikationsrådgiver og partner i Friday

Mikael Baden er medstifter af kommunikationsbureauet Friday og har gennem mange år rådgivet topchefer om strategi og kriser. Mikael er en af Danmarks bedste og mest erfarne medietrænere.

På CfL-Klubhusmødet vil Mikael Baden give indsigt i de vigtigste strategiske greb i krisekommunikation, både når det gælder interne og eksterne interessenter.

 

Dagens facilitator

Ejner Jacobsen, chefrådgiver hos CfL

Ejner Jacobsen underviser og rådgiver om lederudvikling med afsæt i strategi og organisationsudvikling, og kunderækken tæller bl.a. ALDI, FORS og Vestas. Har ledelseserfaring fra TELE Greenland, Falck og Teknologisk Institut.  

På CfL-Klubhusmødet vil Ejner Jacobsen give en introduktion til, hvordan CfL arbejder med kriseledelse, herunder hvordan du sikrer dig, at organisationen og ledergruppen er rustet til en ny krise. 

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik


Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik