CfL-Klubhusmøde

Sådan skaber du kulturforandringer

Gratis for medlemmer

Hvordan forvandler vi forandringsledelse til varig transformation? Svaret er kulturforandringer, og det er en ofte overset dimension, når man udvikler nye strategier og arbejder med forandringsledelse. 

Lær af CfL og lad dig inspirere af, hvordan et fagforbund, en telegigant og en uddannelsesinstitution arbejder med kulturforandringer. 

Det handler om mennesker

Ved Pernille Græsdal Beck, chefrådgiver i CfL

Et kendt citat lyder: Culture eats strategy for breakfast. Og det er ikke grebet ud af ingenting. CfL har i efteråret 2020 et særligt fokus på strategi og eksekvering, og et ofte overset element i strategiarbejdet er kulturen.  

Eksekvering og kultur går hånd i hånd, og kulturforandringer er nøglen til en varig transformation af organisationen. Og det handler om mennesker.

Mød chefrådgiver Pernille Græsdal Beck, der som tidligere HR-direktør i danske såvel som internationale virksomheder har stået i spidsen for en lang række strategi- og forandringsprojekter med kultur som omdrejningspunktet.

Kulturforandringer i et fagforbund

Ved Marianne Heide, forbundssekretær i HK

Det er velkendt, at digitaliseringen vender op og ned på brancher og industrier, og det udfordrer HK’ernes faglighed. Fagforbundet har som erklæret målsætning at gå forrest i jagten på de nye jobs, der opstår i takt med, at arbejdsmarkedet udvikler sig, så medlemmerne forbliver en del af fremtidens arbejdsmarked. 

Det er en kæmpe omvæltning - også på de indre linjer. Hør, om den transformation der internt er i gang i Danmarks næststørste fagforbund med 1200 ansatte i hele landet. Hvordan arbejder HK med kulturforandringer?

Marianne Heide har været forbundssekretær, det vil sige den øverste administrative leder i HK siden 2019. Marianne er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991 og har en master i ledelse fra CBS.

Tranformationen af DMJX

Ved Trine Nielsen, rektor på Danmarks Medie & Journalisthøjskole

Der var journalister, og der var grafikere. Begge faggrupper blev uddannet på højskoler grundlagt af mediebranchen. Det var dengang. I dag uddanner Danmarks Medie & Journalisthøjskole, DMJX, alt fra kommunikatører, journalister og fotografer til TV- og medie-tilrettelæggere, samt grafiske og interaktive designere.

Det har kaldt på nye strategier, innovation og transformation - senest anført af Trine Nielsen, rektor på DMJX siden februar 2019. Hør om de omlægninger og forandringer, hun har sat i gang. Hvordan har det påvirket kulturen? Hvad er lykkes?

Trine Nielsen har en fortid fra bl.a. Kulturstyrelsen og Berlingske Media. Hun er uddannet cand.scient.pol  

New Ways of working: Sådan flytter vi mennesker

Ved Gry Egstrup, vicedirektør, People Development i TDC Group

Først gik det ud over markedet for fastnettelefoner, senere var det flow-tv. I TDC Group er disruption alt andet end en akademisk diskussion, og som operatør på et af de mest dynamiske markeder i Europa er kulturforandringer for længst blevet en del af strategiarbejdet.   

Senest har det betydet et endeligt farvel til industrisamfundet – godt hjulpet af corona. Gry Egstrup tøver ikke med at kalde det en kulturrevolution, hvor især ledere skal lære at afgive kontrol. Hør hvordan TDC arbejder med at flytte mennesker.

Gry Egstrup har været vicedirektør i TDC i fem år. Hun har tidligere arbejdet i bl.a. Dong Energy og Maersk Line.

Tilmeld dig arrangementet

Tilmelding

Ved tilmelding skal du acceptere vores forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Har du spørgsmål?

 

Lene Buddike
Administrativ assistent

T: +45 5154 4139
M: lbu@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik


Kommende arrangementer

Bestyrelse

Det værdiskabende formandskab

Stil skarpt på din rolle som formand eller næstformand for bestyrelsen. Øg performance i bestyrelsen, samarbejde, kompetencer og værdiskabelse.

DKK 31.000 / 33.000

14. oktober 2021

København

Nye ledere

Teamledelse

Skab motivation, forbedret samarbejde og øget performance gennem målrettet teamledelse

DKK 19.500,- / 23.000,-

20. september 2021

4 dage

København

HR-kurser

HR-jura

Må man nævne alder i en stillingsannonce? Er der forskel på fritstilling og suspension? Kan man opsige en medarbejder under sygdom?

DKK 9.300,- / 10.900,-

2. september 2021

2 dage

CfL