Som følge af Covid-19 afvikles CfL-Klubhusmødet udelukkende virtuelt. Hvis du ikke er tilmeldt, kan du endnu nå at komme med. Skriv til arrangementer@cfl.dk. Der er begrænset antal deltagere, da vi undervejs deler os op i virtuelle grupper.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed20. marts 2020 kl. 9:00 – 11:00
  • Sted

Som følge af Covid-19 afvikles CfL-Klubhusmødet udelukkende virtuelt, og da vores eksterne talere af gode grunde har meldt afbud, har vi valgt at opdatere programmet med et helt aktuelt oplæg om teamledelse i krisetider.   

Program fredag 20. marts kl. 9-11

09.00: Velkomst. En ny tid, en ny måde at mødes på
Ved Anja Neiiendam, direktør i CfL

09.05: Sådan sikrer du at teamets hierarki er baseret på kompetence, ikke dominans
Ved Troels Gottlieb, psykolog, ph.d. og seniorrådgiver i CfL

Mennesker er gruppelevende dyr, hvorfor der uundgåeligt foregår statuskampe i ethvert team. Under overfladen lurer egoistiske agendaer, og ofte spildes ressourcer på intern konkurrence eller passivitet. Hør, hvordan du som leder sikrer retfærdige hierarkier, og at teammedlemmerne rammer den rette balance af ”getting along” og ”getting ahead”.
Format: Oplæg og helt korte individuelle øvelser

09.55: Pause

10.05: Teamledelse i krisetider
Ved Thomas Mosfeldt Laursen, seniorrådgiver i CfL

Hvordan styrker du teamets dømmekraft og modstandsdygtighed under den aktuelle krise? Det er bare et af de mange spørgsmål, CfL er blevet mødt med i den forgangne uge. Grib muligheden og få en række bud på, hvordan du kan optimere og sikre bedst mulig kvalitet i dit team i krisetider. Hør også om erfaringerne i andre organisationer.
Format: Oplæg og virtuelle gruppesessioner 

10.55: Opsamling og tak for i dag

Det virtuelle format afvikles via Adobe Connect, og alle tilmeldte vil få eftersendt link og nærmere vejledning. 

Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 7023 0022. Det gælder også, hvis du er tilmeldt andre CfL-arrangementer.