CfL-Topledertræffet afholdes i København med livestreaming til Århus.

  • Pris Medlemseksklusivt: Der udsendes personlig invitation til arrangementet
  • Varighed29. april 2020 kl. 17:30 – 21:30
  • Sted CfL

Hvis din virksomhed er medlem af CfL, inviteres hele direktionen til et eksklusivt arrangement med talere fra både den nationale og internationale scene. Det sker to gange om året.  

Forårets CfL-Topledertræf byder på oplæg af Peter Høgsted, adm. direktør i Coop, og Celia Moore, professor i organisatorisk adfærd.

Sådan forener du ledelse og aktivisme

Han kalder sig mad- og måltidsaktivist, og i foråret 2020 har han været øverste chef i Coop i syv år. Mød Peter Høgsted, topchefen som har formået at rokke ved konventionerne i et tungt andelssystem. Lukning af butikker og heftige investeringer i digitalisering har været en del af rejsen for at fremtidssikre Coop, men det har været meget mere end det. Hør, hvordan Peter Høgsted bedriver ledelse i et system, der skal balancere mellem kunder og ejere. Hvad er det for en rejse, Coop har været på? Hvordan ser fremtiden ud? 

Organisatorisk adfærd og etik

Hvad sker der i virksomheder, når normerne skrider? Hvor meget kan tilskrives organisatoriske sammenhænge, og hvad betyder det for den enkelte lederes personlige ansvar og etiske dømmekraft? Hvad er konsekvenserne for medarbejdernes adfærd? Mød Celia Moore, der i en årrække har forsket i organisatorisk adfærd. Få indsigt i hendes nyeste resultater og konklusioner. Celia Moore er professor ved Institut for Ledelse ved Imperial College Business School. Hun har tidligere været lektor ved Bocconi University i Milano og adjunkt ved London Business School.   

Program 29. oktober
17:30 Ankomst, drinks og snacks
18:00 Tale ved Peter Høgsted, Coop
18:45 Middag i restauranten
19:45 Tale ved Celia Moore, Imperial College Business School  
21:00 Tak for i aften og uformel networking

På CfL-Topledertræffet byder vi på lækker middag. Det forgår i restauranten med networking på kryds og tværs.

Der udsendes personlig invitation til middagen.

Vil du være sikker på at blive inviteret, så send gerne dine kontaktoplysninger til Community chef Pia Fulgsang Bach pba@cfl.dk.