Velkommen til CfL-Topledertræf, hvor du møder en af landets mest højtprofilerede ledere, Jakob Riis, CEO i Falck. Fra den internationale scene har vi hentet Dr. Michael Smets, der bl.a. står bag World Economic Forum’s store undersøgelse ”The Power of Doubt”.

  • Pris Medlemseksklusivt: Der udsendes personlig invitation til arrangementet
  • Varighed24. april 2019 kl. 17:30 – 21:30
  • Sted København og Aarhus (via livestreaming)

Hvis din virksomhed er medlem af CfL, byder vi to gange om året velkommen til et eksklusivt arrangement med talere fra både den nationale og internationale scene.

På forårets CfL-Topledertræf har vi fornøjelsen af at præsentere Jacob Riis, CEO i Falck siden maj 2017. Da han tiltrådte var opgaven klart defineret: Jakob Riis skulle føre Falck gennem en klassisk turn around. Det viste sig hurtigt at være en meget omfattende en af slagsen. Det var ikke alene nødvendigt at ændre forretningsmodellen, det var også tid til et opgør med kulturen og selvforståelsen. I dag er Falck på rette vej, omend fortidens ulovlige konkurrencemetoder har præget dagsordenen.

Men hvad med fremtiden? Hvordan skal fremtidens Falck ud, og hvilken rolle kommer koncernen til at spille i samfundet? Det løfter Jakob Riis sløret for på CfL-Topledertræffet, hvor du inviteres backstage udviklings- og innovationsarbejdet i Falck.

Dagens anden taler slår til dagligt sine folder på Oxford University. Mød den erfarne forsker og Keynote Speaker dr. og ass. prof., Michael Smets, der har optrådt på flere Ted Talk-events og bl.a. står bag undersøgelsen ”The Power of Doubt”, som blev præsenteret på World Economic Forum i 2015. 

Program

17:30 Ankomst, drinks og snacks
18:00 Indlæg ved CEO, Jakob Riis, Falck
18:45 Middag i restauranten
19:45 Keynote speaker ved dr. og ass. professor, Michael Smets, Oxford University
          Kaffe og Petitfour
21:00 Tak for i aften og uformel networking

På CfL-Topledertræffet byder vi selvfølgelig på lækker middag. Det forgår i restauranten med networking på kryds og tværs.

Der udsendes personlig invitation til middagen. Næste CfL-Topledertræf er torsdag 3. oktober 2019.