Vær med, når CfL 4. oktober slår dørene op for en dag med fokus på HR-discipliner, der kan styrke din virksomheds ledelse og performance og bringe dine HR-kompetencer i spil.

 • Pris Medlemseksklusivt: Åbent via personlig invitation
 • Varighed4. oktober 2019 kl. 9:00 – 15:00
 • Sted CfL

Fra den internationale scene møder du professor Patricia Shaw, der sammen med en række af CfLs faglige frontløbere vil opdatere dig om nye trends og med ny viden inden for de vigtigste ledelsesdagsordner.  

Patricia Shaw - professor på University of Hertfordshire's Business School og en af de fremmeste eksperter inden for ledelseskommunikation og forandring - sætter fokus på, hvordan vi kan udskifte det dræbende corporate sprog og genoplive samtalekulturen i vores organisationer.

Efter Patricia Shaw's oplæg kan du deltage i hele tre forskellige forelæsninger: 

 • Lederassessment som løftestang for bæredygtig udvikling og forandring.
  Ved Henrik Grauengaard, områdechef i CfL.

 • Er ledernes personlighedstest grundlag for virksomhedes succes?
  Ved Troels Gottlieb, ph.d. og psykolog, seniorrådgiver i CfL.

 • Diversitet sikrer færre blinde vinkler og bedre beslutniger.
  Ved Christina Lundsgaard Ottsen, ph.d og psykolog, seniorrådgiver i CfL.

Vi slutter dagen i plenum med et oplæg om de psykologiske dynamikker og fænomener, der kan danne grobund for normskred og fejlslagne beslutninger. Ved Allan Cohn Shapiro, psykolog og seniorrådgiver i CfL.

Til sidst giver vi ordet til pastor emerita Anette Sørensen, der er kendt for at kunne spidde livets meninger i ord og vendinger, der berører os alle. Hun sætter ord på tiden, og hvad den gør ved os.

Mød HR-kolleger fra andre brancher og virksomheder og vær med i dialogen, når CfL stiller skarpt på HR’s vigtige opgaver og udfordringer.

Se det fulde program her og tilmeld dig nedenfor.

Patricia Shaw
Er professor på University of Hertfordshire's Business School. Hendes forskningsfelt er samspillet mellem kommunikation og forandringsprocesser. Ifølge Shaw findes det lineære forhold mellem planer og forandring, som forandringsprocesser normalt bygger på, slet ikke. Udvikling og forandring handler ifølge Shaw først og fremmest om at genskabe en konversationskultur og derefter om at få kompleksitet og ledelse til at gå hånd i hånd. Patricia Shaw er berømt for sin bog Changing Conversations in Organisations og for sit mangeårige samarbejde med professor Ralph Stacey.

Oplev stemningen fra tidligere HR-Dage