CfL HR-Dagen 2017

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed8. september 2017 kl. 9:00 – 16:00
  • Sted CfL

Er jeres HR forberedt?

Disruption, kunstig intelligens, bæredygtighed og cybersikkerhed er blot nogle af de områder, som vil få afgørende indflydelse på vores fremtid.

I CfL arbejder vi sammen med vores medlemsvirksomheder om at følge udviklingen i disse trends og betydningen for ledelse og HR i virksomhederne.

I februar gennemførte vi en workshop med en række HR-direktører og HR-chefer, som tog afsæt i netop disse megatrends og deres betydning for HR.

Resultaterne fra workshoppen vil blive afspejlet i HR-dagen hos CfL den 8. september 2017.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Se programmet for dagen her

Mød SAP SuccessFactor, der giver et indblik i, hvad digital HR er for en størrelse – og få inspiration til, hvordan din organisation kan digitalisere HR.

Den digitale revolution transformerer stort set alle facetter af en virksomhed - også HR. Medarbejderne er globalt orienterede, de forventer automatiserede processer, de ser sociale medier som basis arbejdsredskaber, og de stiller krav. Samtidig skal virksomhederne omstille sig hurtigere til helt ændrede (og) globale konkurrencevilkår. Derfor skal HR gribe chancen; omdefinere sin platform og gå ind i virksomhedens strategiudvikling med langt stærkere digitale kort på hånden.

Deltagelse er indeholdt i din virksomheds medlemskab af CfL. Du skal blot tilmelde dig for at kunne deltage.