Har du de rette rekrutteringsværktøjer?

- et informationsmøde om CfLs rekrutteringsværktøjer.

  • Pris Åbent for alle
  • Varighed1. marts 2016 kl. 9:00 – 11:00
  • Sted CfL

Kvalificerede medarbejdere, der kan udfylde jobbet, er afgørende for din virksomheds succes. Derfor har det stor værdi at være i stand til at rekruttere de rette kandidater, når du skal ansætte nye medarbejdere, hvad enten det er ledere, funktionærer, elever eller timelønnede.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke test du benytter, når du skal rekruttere. I løbet af et par timer giver vi dig indsigt i CfLs rekrutteringsværktøjer, der passer til de udfordringer, der er med rekruttering af nye medarbejdere på forskellige niveauer i virksomheden.

Ved hjælp af værktøjerne Oplæg til Samtale (OTS) og Bidrag til Bedømmelse (BTB) får du et solidt fundament til at finde den rette kandidat til jobbet. På mødet vil vi også introducere dig for vores evne- og færdighedspakke, som kan bruges som et supplement til både BTB og OTS.

Du vil også høre om CfLs nye lederprofil, Leadership Focus Profile (LFP), som afklarer lederens adfærd, holdninger og prioriteringer inden for de tre hjørnesten i ledelsesopgaven: Drift, udvikling og relationer. Dermed behøver du ikke samme besvær som i en traditionel persontest med at oversætte testresultatet til stillingskravene. LFP adresserer nemlig direkte de aspekter af ledelse, som ledelsesansvaret omfatter.

Kom til et inspirerende informationsmøde, som giver dig indsigt i CfLs rekrutteringsværktøjer.

Læs mere om BTB
Læs mere om OTS
Læs mere om Evne- og færdighedspakken
Læs mere om LFP