Erfamøde - CfL-Personality Focus Profile – 12 Factor (BTB) og CfL-Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS) (Aarhus)

Del dine erfaringer med andre certificerede

  • Pris Medlemmer: 400 kr. (ex. moms) / Andre: 400 kr. (ex. moms)
  • Varighed24. oktober 2019 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted Officelab, Skæringvej 100, 8520 Lystrup

Ja, det er jo de nye navne på BTB og OTS, som vi lancerede i juni i forbindelse med markeringen af vores 30 års jubilæum som testudbyder. Vi har ændret navnene for at signalere, at vi har en række værktøjer, der er i familie med hinanden og som er vores.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til erfamøde i København den 21. oktober og i Aarhus den 24. oktober 2019. Mødet i Aarhus afholdes på vores nye lokation i Lystrup – Letbanen går næsten til døren.

Særligt tema: Forskellige metoder til anvendelse i rekrutteringsprocessen I de fleste organisationer er der nogle faste processer for rekruttering, som kan variere fra stillingskategori til stillingskategori. Os der er samlet her på dette møde anvender jo alle 1 eller flere test som metode i rekrutteringsprocessen. Test er blot en blandt mange metoder, der kan sættes i spil i rekrutteringsprocessen, så lad os dele vores erfaringer og inspirere hinanden med andre metoder og kigge på, hvornår hvilke metoder er særligt velegnet til hvad.

Anden del af erfamødet er som vanligt videndeling og sparring på konkrete profiler, så vi vil gerne opfordre dig til at indsende profiler fra din dagligdag, som vi kan drøfte fælles. Det behøver ikke at være særligt specielle eller vanskelige profiler – alt har interesse. Som regel kan alle få meget ud af at høre andres hypoteser om de profiler, de selv har arbejdet med.

Vi vil meget gerne have dine konkrete profiler – det giver viden og inspiration til dig og alle andre. Profilerne bedes du sende til testkurser@cfl.dk, dog senest den 16. oktober. Indsendte profiler sørger vi for at anonymisere inden mødet. Alternativt kan du selv medbringe en eller flere profiler. 

Vært på møderne: Chefrådgiver Annette Elgaard Bøttger
Vi ser frem til et par spændende møder med videndeling til gavn for alle deltagere.

Det faglige program vil foregå fra kl 09.30 – 12.00. Der er kaffe og lidt morgenbrød fra kl 09.00. Vi spiser en let frokost kl. 12.