Bliv genfødt som start-up virksomhed!

– og få Googles opskrift på produktudvikling med kunden i centrum

CfL + preeto™ inviterer til Talk om det nye mindset for ledere, som vil lære af de start-ups, der disrupter et marked

  • Pris Medlemmer: 750 kr. (ex. moms) / Andre: 883 kr. (ex. moms)
  • Varighed13. maj 2016 kl. 14:00 – 16:00
  • Sted CfL

Alle kender eksempler på start-ups, der disrupter et marked og bliver store på rekordtid, fordi de evner at handle og tænke anderledes: Facebook, Google, Airbnb, Uber, Tesla og flere er på vej.
Hvordan gør de?
Det kan I få svar på med denne talk. Her vil serie-iværksætter, grundlægger af preeto og TEDx keynote speaker, Tim Vang, med energi og glimt i øjet vise, hvordan I selv kan lære at tænke i nye produkter og forretningsmodeller.

Der vil blive grinet, men det er ikke for sjov. Tim kommer med nye indsigter og værktøjer fra Silicon Valley. Ikke mindst udviklings-værktøjet pretotyping, som Google bruger, og som I hurtigt kan tilegne jer. Og guess what: Det handler ikke om flere penge. Det handler om et nyt mindset.

Denne Talk vil ruske op i vanetænkning og give jer mod på at tænke og handle som en start-up igen.

Og har du efterfølgende set lyset og får mod på mere, så har CfL + preeto™  sammen udviklet et 2 dages disruption lederudviklingsprogram for erfarne ledere. Du kan læse om dette program her og skulle du efterfølgende tilmelde dig dette kursus, vil din pris for deltagelse i vores Talk blive modregnet.

CVE

Når CfL går sammen med preeto™ om denne Talk og et to dages lederudviklingsprogram, så er det fordi preeto™ har bragt et stærkt værktøj med til Danmark fra Google. Et værktøj som vi tror erfarne ledere kan have glæde af, når de skal skabe resultater. preeto™ tilbyder værktøjet. CfL ønsker at bidrage til, at ledere rent faktisk tager værktøjet til sig og dermed bliver i stand til at skabe den innovation, fleksibilitet og agilitet, som en verden præget af disruption og eksponentiel udvikling kalder på.

Charlotte Pontoppidan Wise, Direktør i CfL med ansvar for lederudviklingsprogrammer til erfarne ledere