På dette CfL-Klubhusmøde tager vi diversitet og inklusion bogstaveligt. Du opfordres til at tage en bekendt fra dit netværk med. Og gerne en, der er helt forskellig fra dig selv.

  • Pris Medlemseksklusivt: Husk også at tilmelde en ledsager. Der er gratis adgang.
  • Varighed4. december 2019 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted

Diversitet på tværs af alder, kultur og køn er ikke et mål i sig selv, men det er veldokumenteret, at diversitet i de øverste ledelseslag skaber bedre beslutningsprocesser og i sidste ende bedre resultater.

I dag er diversitet i høj grad også et konkurrenceparameter, fordi det øger forståelsen af markedet, og fordi beslutningstagerne i højere grad afspejler forbrugerne. 

I Danmark har diversitetsdagsordenen fået fornyet kraft gennem de seneste år, men der er langt igen. Både erhvervsledere og politikere er enige om, at lovgivning ikke er vejen frem, så spørgsmålet er, hvad der så skal til?

Det får du ideer, inspiration og værktøjer til på dette CfL-Klubhusmøde, der faciliteres af Christina Lundsgaard Ottsen, seniorrådgiver i CfL. Christina har en ph.d. i tværkulturel diversitet og har blandt meget andet rådgivet om diversitet og inkluderende ledelse. 

Du møder også Anja Monrad, øverste chef for amerikanske Dells aktiviteter i Central- og Østeuropa. Hør om hendes erfaringer som topleder i en meget mandetung IT-branche, og få indblik i hvordan hun i årevis har arbejdet med diversitet - både i egen virksomhed, via tillidsposter og gennem interesseorganisationer.

Dagens anden taler er Anders Schelde, investeringschef i MP Pension. Hør, hvorfor og hvordan pensionsselskabet som aktiv ejer bruger sin magt og stemme til at fremme ligestillingen – både bredt set og i de øverste ledelseslag.

Dagens tredje taler er Ahmet Günes stifter af Lead The Talent. Ahmet vil give et bud på, hvordan virksomheder og ledere i langt højere grad kan hjælpe talenter med at udnytte deres fulde potentiale ved at arbejde med mangfoldighed i talentudviklingen. 

På CfL-Klubhusmøde bliver du præsenteret for konklusionerne i CfL-Undersøgelsen om diversitet og inkluderende ledelse.  

CfL-Klubhusmøde afholdes i København.