CfL-Klubhusmøde om forandringsledelse

Vi ved, hvad der skal til for at skabe succesfulde forandringer, eller gør vi? Velkommen til CfL-Klubhusmøde om forandringsledelse.

CfL-Klubhusmødet afholdes i København med lokal livestreaming. Kontakt os, hvis din organisation vil være vært for et CfL-Klubhusmøde.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed25. oktober 2019 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted

Forandringer er et vilkår. De sker hele tiden, og forandringsledelse er i dag en af de vigtigste og mest udbredte ledelsesdiscipliner. Vi ved, hvad der skal til for at skabe succesfulde forandringer, og det, vi gør, virker.  

Eller gør det?

Det er rammen for dette CfL-Klubhusmøde om forandringsledelse, hvor du bliver introduceret til metoder og  best practice i andre organisatioer.  

Du møder Ann-Christina Matzen Andreasen, centerleder for Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret, JAC, i Gentofte Kommune. I 2018 blev JAC kåret som Danmarks bedste offentlige arbejdsplads, og i år fulgte titlen som Europas bedste. Hør, hvordan Ann-Christina Matzen Andreasen har nået dertil. Hvordan kan man helt konkret skabe bedre resultater for borgere og medarbejdere gennem ledelse? Ann-Christina Matzen Andreasen er medforfatter til "Ledelse i virkeligheden."

CfL-Klubhusmødet faciliteres af chefrådgiver Jesper Bubandt Toft, der har mange års erfaring som leder og ledelses-udviklingskonsulent på alle niveauerer.

Du bliver også præsenteret for resultaterne af CfL-Undersøgelsen om forandringsledelse. 

Program opdateres

Ann-Christina Matzen Andreasen

Er  uddannet folkeskolelærer og cand.mag. i psykologi og pædagogik. Har været offentlig leder i 13 år. Centerleder på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret siden 2012. Er desuden foredragsholder og forfatter. Har skrevet bogen "Ledelse" i virkeligheden" i samarbejde med Alfred Josefsen og Rikke Strøyer Christophersen. 

Når du tilmelder dig, bliver du bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.