CfL-Klubhusmødet afholdes i København og livestreames til Aarhus og Aalborg.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed13. september 2019 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted

Den gennemsnitlige levetid for virksomheder bare falder og falder. Tallene varierer fra 10-15 år, men ingen kan vide sig sikker. Forklaringerne er flere, og selv om disruption og digital transformation er blevet faste punkter på din ledelsesagenda, halter det måske med en mere systematisk analyse af din organisations selvforståelse, kompetencer og incitamentsstruktur. Det gælder uanset om du er leder i det offentlige eller det private.     

Udvikling af nye forretningsmodeller er en hel central ledelsesopgave, men spørgsmålet er, hvordan du navigerer og tackler både det indre og det ydre pres?

Det får du input og ideer til på dette CfL-Klubhusmøde, hvor du præsenteres for to brancher, der om nogen har været tvunget til at opfinde nye forretningsmodeller.  

Mød en af Danmarks mest innovative mediechefer, Per Mikael Jensen, og få hans bud på, hvad man gør, når den eksisterende forretningsmodel ser ud til helt at forsvinde. Hvad gør man som leder, når markedet efterspørger helt nye digitale ydelser? Hvad med de interne kompetencer, der pludseligt ikke rækker? Hvordan balancerer man investeringer i udviklingen af nye forretningsmodeller og vedligeholdelse af den eksisterende kerneforretning?

Fra den offentlige scene præsenterer vi Brian Paust Nielsen, underdirektør for Kundecentret i Skattestyrelsen. Efter en årrække med skandaler, omstruktureringer og nedskæringer blev SKAT med virkning fra 1. juli 2018 erstattet af syv nye styrelser med hver deres kerneopgave båret af stærke faglige milijøer. Hør, hvordan Kundecenteret arbejder med nye forretningsmodeller for effektivt at kunne håndtere 2,6 millioner telefoniske henvendelser og en halv million mails om året.

På CfL-Klubhusmødet bliver du også præsenteret for konklusionerne i CfL-Undersøgelsen om nye forretningsmodeller. Program opdateres.

CfL-Klubhusmødet afholdes både i København og livestreames til Aarhus og Aalborg. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage. 

Per Mikael Jensen
Har senest været adm. direktør på Altinget.dk. Han har desuden haft ledende poster på gratisavisen metroxpress i både Danmark, London og USA, og så er han manden bag TV2 News. Bestyrelsesmedlem i bl.a. Gefion Group, Konsulenthuset Ballisager og Soundvenue.

Brian Paust Nielsen
Underdirektør i Skattestyrelsen, Kundecentret Ribe, der beskæftiger 400 medarbejdere. Har været ansat i SKAT i over 30 år, hvor han har haft en lang række lederstillinger. Brian Paust Nielsen er  medlem af CfL-Advisory Board og har mange års erfaring med foreningsarbejde.