KLUBHUSMØDE™ om Forandringsledelse

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed5. december 2018 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted

Vores KLUBHUSMØDE™ afholdes både i København og rundt om i Danmark. Vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, hvor medlemmer samles om KLUBHUSMØDE™. Kontakt os, hvis du kan og vil være vært for et KLUBHUSMØDE™. Når du tilmelder dig et KLUBHUSMØDE™ bliver du  bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.

På et KLUBHUSMØDE™ præsenteres data fra CfLs INDIKATOR™, der understøttes af en ekspert og en åben ærlig case. Kom og hør hvad andre ledere gør i forhold til dette tema, som CfLs Forum for Værdiskabelse har defineret som et forretningskritisk område.

Vi oplever stor tilslutning til vores KLUBHUSMØDE™, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads.

KLUBHUSMØDEᵀᴹ foregår flere steder den 5. december 2018. ​Tidspunktet alle steder er kl. 9.00 - 12.00

  • CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
  • Billund - nærmere lokation følger. 
  • Aarhus - nærmere lokation følger. 

Vi transmitterer live fra København til lokationerne i Jylland  


Program for KLUBHUSMØDEᵀᴹ  
Forandringer kan gennemføres enten gennem skarp administration og ledelse, som skal få folk til at ændre adfærd, eller ved at få folk til at se fornuften og meningen i forandringen og derefter selv ændre adfærd. 

​​Vi dyrker de to positioner på CfLs Klubhusmøde den 5. december kl. 09.00-12.00.
Kom og hør to skarpe indlæg om det svære ved forandringer, og hvordan adfærd kan designes.

INDIKATORᵀᴹ del 1. 
​ v/ Seniorrådgiver, Michael Tolstrup 
​CfL præsenterer første del af den seneste INDIKATORᵀᴹ om forandringsledelse, hvor det er tydeligt, at næsten alle har læst bogen om forandringsledelse, men alligevel oplever vanskeligheder i praksis. 

En svær forandringscase: Formel 1 i København - Hvorfor drømmen ikke blev til virkelighed. 
v/ Helge Sander
Lær om faldgruber i forandringer. Helge Sander fortæller om drømmen om at få Formel 1 til København, om casen og de læringer om forandringer, han har fået, samt hvordan man kan arbejde når andre skal købe ind på en drøm og der skal samarbejdes på tværs af interesser. 
​​
​Workshop: Faldgruber i forandringer
​​
INDIKATORᵀᴹ del 2. 
v/ Seniorrådgiver, Michael Tolstrup 

​Adfærdsdesign og forandringer 
​v/ Henrik Dresbøll
Henrik Dresbøll er adfærdsdesigner og vil koble adfærdsdesign og forandringer sammen. Næsten 85% af alle forandringsprocesser lykkes ikke og det skyldes ofte at de, der udvikler forandringsprocessen, tager afsæt i en idé om det rationelle menneske. Få tips til at designe den forandring, som er mere end fællesmøder, mål og involvering. 

Workshop: Design adfærd i forandringer

Afrunding og frokost

 

Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde nedenstående