KLUBHUSMØDE™ om Serviceudvikling og robotter til procesoptimering

 • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
 • Varighed2. marts 2018 kl. 9:00 – 12:00
 • Sted CfL

CfLs KLUBHUSMØDE™ afholdes både i København og rundt om i Danmark. Vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, hvor medlemmer samles om KLUBHUSMØDE™. Kontakt os, hvis du kan og vil være vært for et KLUBHUSMØDE™. Når du tilmelder dig et KLUBHUSMØDE™ bliver du bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.

På årets første KLUBHUSMØDE™ præsenterer vi vores INDIKATOR™-undersøgelse om, hvor udbredt robotter er, og vi har inviteret indlægsholdere, der er nået langt i arbejdet med at indføre robotter for at skabe merværdi.

Vi får oplæg fra Stella Bauer Jakobsen, Udviklingskonsulent i HK, som vil fortælle om deres arbejde og holdning til robotter. Desuden fortæller Gentoftes Kommunaldirektør Frank E. Andersen, hvordan politikerne i Gentofte sammen med borgerne skaber nye løsninger på nogle af kommunens store udfordringer.

Kom og bliv inspireret, udfordret og motiveret. Du får også mulighed for at møde og sparre med andre ledere og HR-professionelle. Vi starter med en kop kaffe og en croissant og slutter med en frokost i vores restaurant.

Program:

 • Præsentation af INDIKATORTM om serviceudvikling og robotter til procesoptimering
  v/Jesper Bubandt Toft, Chefrådgiver, CfL
 • Når robotterne kommer, opstår der også nye muligheder. Et HK-perspektiv og erfaringer indtil nu med arbejde med robotter i HK
  v/ Stella Bauer Jakobsen, Udviklingskonsulent, HK Danmark
 • Samskabelse i Gentofte Kommune sikrer nye løsninger
  v/Frank E. Andersen, Kommunaldirektør, Gentofte Kommune    
 • Netværksfrokost

Vi oplever stor tilslutning til vores KLUBHUSMØDE™, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads.Vær med til at mindske madspild, og meld dig til uden frokost, hvis du ikke spiser med. Vi glæder os til at se dig.

KLUBHUSMØDETM følges op af en udviklingsworkshop den 14. marts kl. 9.00 - 16.00 hos CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø. På denne udviklingsworkshop tager vi udgangspunkt i CfLs INDIKATOR™ om Serviceudvikling og robotter til procesoptimering og arbejder i dybden med temaet i forhold til din egen organisation og kontekst. Få mere info og tilmeld dig her

 

Tilmeld dig KLUBHUSMØDE™ ved at udfylde nedenstående: