Var du forhindret i at deltage i CfL-Klubhusmødet den 25. oktober, får du nu en ny chance. Vi afholder en virtuel re-run af CfL-Klubhusmøde om Forandringsledelse.

  • Pris Medlemseksklusivt: Indeholdt i medlemskab
  • Varighed4. november 2019 kl. 13:00 – 16:00
  • Sted Virtuel

Forandringer er et vilkår. De sker hele tiden, og forandringsledelse er i dag en af de vigtigste og mest udbredte ledelsesdiscipliner. Vi ved, hvad der skal til for at skabe succesfulde forandringer, og det, vi gør, virker.  

Eller gør det?

Det er rammen for dette CfL-Klubhusmøde om forandringsledelse, hvor du bliver introduceret til metoder og  best practice i andre organisatioer.  

Du møder Ann-Christina Matzen Andreasen, centerleder for Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret, JAC, i Gentofte Kommune. I 2018 blev JAC kåret som Danmarks bedste offentlige arbejdsplads, og i år fulgte titlen som Europas bedste. Hør, hvordan Ann-Christina Matzen Andreasen har nået dertil. Hvordan kan man helt konkret skabe bedre resultater for borgere og medarbejdere gennem ledelse? Ann-Christina Matzen Andreasen er medforfatter til "Ledelse i virkeligheden."

CfL-Klubhusmødet faciliteres af chefrådgiver Jesper Bubandt Toft, der har mange års erfaring som leder og ledelses-udviklingskonsulent på alle niveauerer.

Du bliver også præsenteret for resultaterne af CfL-Undersøgelsen om forandringsledelse. 

Program opdateres

Ann-Christina Matzen Andreasen

Er  uddannet folkeskolelærer og cand.mag. i psykologi og pædagogik. Har været offentlig leder i 13 år. Centerleder på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret siden 2012. Er desuden foredragsholder og forfatter. Har skrevet bogen "Ledelse" i virkeligheden" i samarbejde med Alfred Josefsen og Rikke Strøyer Christophersen. 

Det virtuelle hold faciliteres af seniorrådgiver Sanne Gry Bech Folker.

Tilmelding sker nedenfor. Inden mødet sender vi information og en guide til hvordan du kommer ind i det virtuelle rum.