Situationsbestemt Ledelse® II – Experience

- nutidens krav til læring

Ken Blanchard, Vestas og Master-træner Maj Schøler Fausing vil vise dig de nye muligheder, som den opdaterede Situationsbestemt Ledelse® II – Experience byder på.

  • Pris Åbent for alle
  • Varighed8. april 2016 kl. 9:00 – 11:00
  • Sted CfL

Bemærk! Venteliste på afholdelsen i Aarhus.

CfL lancerer Situationsbestemt Ledelse® II – Experience (SLX), et værktøj, der kan bruges til udvikling af ledere og specialister, som virtuel og/eller klasserumstræning, og som kan bruges på tværs af kulturer, grænser og sprog. Modellen er udviklet i 60’erne og er stadig den samme. Men værktøjet er blevet opdatereret og reflekterer nutidens krav til læring.

Arrangementet afholdes i København og Aarhus. Vi livestreamer fra København og holder et fysisk arrangement i Aarhus. Når du tilmelder dig, bliver du i menuen bedt om at vælge, hvor du ønsker at deltage.

Program
Ken Blanchard, som har udviklet konceptet, vil indlede mødet med bl.a. at fortælle om de udfordringer, de har forsøgt at løse, og de erfaringer, de har gjort sig siden. Nyudviklingen blev lanceret i USA for to år siden.

Meg Goodyear, Senior Communications and HR Specialist hos Vestas har været beslutningstager i processen omkring udvælgelse af lederudviklingsværktøjer. I det forløbne år har de afholdt rigtig mange SLX-træninger i Danmark såvel som i udlandet. Meg vil fokusere på, hvorfor Vestas valgte SLX, hvordan de bruger værktøjet og hvilke kompetencer deres ledere og specialister får fra træningen.

Mød også Maj Schøler Fausing, som er Master-træner på SLII® og har undervist mange forskellige virksomheder. Maj bringer dugfriske cases fra de ledere og specialister, der har været igennem programmet.

Slutteligt vil du få adgang til at downloade SLII®-app’en, som gør dig i stand til at diagnosticere dit eget og dine medarbejderes udviklingsniveau. Den viden kan du bruge, når du skal bede din chef give dig god ledelse. Du kan også bruge den til at give dine medarbejdere eller kolleger målrettet sparring i relation til de opgaver, de arbejder med.

Er du nysgerrig, vil inspireres, holdes opdateret om det nyeste indenfor læring og være med, så tilmeld dig SLX-lanceringen.