Arbejder du med HR eller ledelse i en kommune? Og vil du være på forkant med HR-juraen, så du altid er opdateret på lovændringer, retspraksis og tendenser på HR-området?

  • Pris Åbent for alle
  • Varighed19. april 2017 kl. 9:00 – 12:00
  • Sted CfL

Så starter CfL et nyt offentligt hold op på Aktuel HR-jura. Holdet er målrettet til dig, som arbejder med HR, ledelse eller løn i en kommune eller på det kommunale område.

Du kan komme gratis med første gang. Holdet starter onsdag den 19. april fra kl. 09.00 til 12.00 i København med efterfølgende frokost.

Hvad får du med hjem?
Aktuel HR-jura henvender sig til alle, der arbejder med HR, ledelse eller løn, som gerne vil være fuldstændig opdateret med HR-juraen. Vi mødes fire gange om året.

Som deltager på Aktuel HR-jura bliver du opdateret på:

  • Ny lovgivning indenfor HR-området
  • Seneste retspraksis
  • Nyt fra EU
  • Aktuelle HR-temaer og tendenser 

Du får også lejlighed til at erfaringsudveksle med deltagere fra andre kommuner.

Du kan læse mere om Aktuel HR-jura her. CfL Aktuel HR-jura

Er du i tvivl, om det er noget for dig?
Så inviterer CfL til en gratis prøvetime på Aktuel HR-jura. Skriv i din tilmelding, at du ønsker en prøvetime. Du kan sende en mail til aktuel-hrjura@cfl.dk, hvor du skriver navn, titel, mailadresse og virksomhed.

CfL har i forvejen tre offentlige hold, der kører med stor succes.

Du er velkommen til at kontakte underviserne hos HR-Jura Charlotte Nørtoft Meldgaard på tlf. 3348 8848 eller Dorte Solholt på tlf. 3348 8863.

Psst
Du kan følge CfL HR-juraNyt på LinkedIn. Her bliver du løbende opdateret på lovgivning, retspraksis og aktuelle arrangementer inden for HR-juraen.
Følg LinkedIn-gruppen ved at klikke her, så er du altid opdateret på væsentlige nyheder og arrangementer