CfL Topledermiddag april 2018

  • Pris Medlemseksklusivt: Personlig invitation
  • Varighed18. april 2018 kl. 18:00 – 21:30
  • Sted CfL

Det glæder os at invitere dig til en inspirerende aften i selskab med en af verdens førende ledelsesforskere, når vi byder velkommen til CfL Topledermiddag:

Onsdag den 18. april 2018 kl. 18.00 - 21.30 

hos 

CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø 

eller via streaming til 

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Vi får besøg af Silviya Svejenova, professor i ledelse og innovation på Institut for Organisation, CBS. Silviviya Svejenova er endvidere gæsteprofessor på Universitetet i Wien, WU. Silviya Svejenova  har forsket i organisering, innovation og magtstrukturer, og har udgivet flere artikler og bøger i temaerne, Hendes nyeste forskning har fokus på, hvordan nye organiseringsformer og stigende kompleksitet påvirker toplederrollen.

Denne aften er titlen på Silviya Svejenova  keynote: 

Changing the C-suite: Executive Power Structures in Transformation 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen  til en inspirerende aften, hvor du også kan møde og networke med andre medlemmer af CfL. Vi byder på en lækker 3-retters middag i eksklusive rammer i Store Vejerbod og hos Comwell Aarhus.

Topledermiddage i CfL er medlemsekslusive arrangementer og invitationen er personlig. Ønsker du at høre mere om dette og andre medlemsfordele, kontakt da vores Senior Sales Manager, Chanet Nørkjær.

Med venlig hilsen 

Anja Neiiendam

Direktør, Community og Netværk