Reflector BigFive 2.1,360 graders evaluering & Connector Ability 2.1

- et gratis informationsmøde (webinar)

Du får indblik i to værktøjer, der viser noget om nuværende og potentiel adfærd, og du får kendskab til en kognitiv test

  • Pris Åbent for alle
  • Varighed20. november 2017 kl. 9:00 – 10:00
  • Sted Webinar

BigFive personlighedstesten er den bedste metode til at beskrive menneskets præferencer for fremtidig adfærd.

360 graders evaluering arbejder med et dynamisk sæt af 43 kompetencer indenfor f.eks. kundeservice, ledelse, initiativ, iværksætteri osv.

Connector Ability testen fortæller om en kandidats kognitive evner og viser, hvor nemt og hurtigt personen er i stand til at løse nye problemer og håndtere nye oplysninger.

De tre værktøjer henvender sig til alle bl.a. HR-professionelle, udviklingskonsulenter, psykologer, rekrutteringsansvarlige og ledelsescoaches.

På mødet gennemgår vi baggrunden for de enkelte tests- og evalueringsværktøj, herunder hvilken værdi du kan opnå ved at anvende dem i f.eks. lederevaluering, rekruttering, medarbejderudvikling, talentudvikling, salgsoptimering samt team kompetenceevaluering.

Vi afdækker, hvordan du kan løse de opgaver, du arbejder med, og hvordan du kan få adgang til værktøjerne. Derudover vil vi drøfte forskellige applikationer, hvor danske og internationale kunder i dag anvender værktøjerne.

Efter mødet vil du have indsigt i den værdi, du og din virksomhed kan opnå ved hjælp af de tre værktøjer.