Poul Blaabjerg stopper i CfL

Poul Blaabjerg stopper som administrerende direktør i CfL (Center for Ledelse) per 15. august for at blive hospitalsdirektør for AUH, Aarhus Universitetshospital i Region Midt. CfLs bestyrelsesformand Claus Madsen vil i samråd med ledelsesteamets øvrige tre direktører Mogens Fog, Anja Neiiendam og Thomas Hanssen fortsætte den positive udvikling for CfL i 2017. Fokus vil være på fortsat at levere ydelser af høj kvalitet samtidig med et styrket fokus på fremtidens ledelse og ledelsesudfordringer.


PBL_NY

Efter 16 år i CfL fratræder Poul Blaabjerg den 15. august stillingen som administrerende direktør.

"Det har været et privilegium at være en del af CfL i 16 år, et fantastisk stærkt fagligt hus befolket af vidende og ambitiøse mennesker, der alle drives af at løfte ledelseskvaliteten i Danmark. Krævende og forventningsfulde kunder har holdt os på tæerne hver dag. Det er svært at forestille sig et bedre udviklingsmiljø," siger Poul Blaabjerg.

CfLs bestyrelsesformand Claus Madsen, adm. direktør, ABB A/S takker Poul Blaabjerg for hans indsats, og vil i samråd med ledelsesteamets øvrige tre direktører Mogens Fog, Anja Neiiendam og Thomas Hanssen fortsætte den positive kurs, som 2017 hidtil har udstukket:

"Vi takker Poul for hans indsats i 16 år hos CfL og ønsker ham tillykke med det nye job. Fra august starter vi et nyt kapitel i CfL, hvor vi ikke alene vil fortsætte med at levere ydelser af høj kvalitet til kunderne. Ledelsesteamet kommer også til at se på, hvordan vi kan accelerere udviklingen af tilbud, der møder kravene til fremtidens ledere i en tid med hastige forandringer," siger Claus Madsen.

 

Kontaktinformation
Claus Madsen, formand for CfLs bestyrelse, tlf.nr.: 20 31 60 01.