Er jeres talentudvikling målrettet virksomhed og medarbejder?

Din virksomhed kan have mange forskellige karriereveje for medarbejderne, og det er vigtigt, at du har overblik over mulighederne.

På den måde kan du sikre dig de rette medarbejdere og målrette talentudviklingen, når I skal opfylde jeres fremadrettede forretningsstrategi.

Decision Dynamics Karrieremodel er et redskab, der hjælper din virksomhed med at afklare, hvilke ressourcer I har brug for og dermed skræddersy jeres talent- og kompetenceudvikling. Derigennem kan du sikre, at talentarbejdet understøtter jeres behov og samtidig matcher den enkelte medarbejders motivation og ønskede karrierevej.

Værktøjet gør det nemmere for dig at opstille konkrete mål for talentudviklingen og synliggøre den enkeltes fokusområder. Resultatet er en målrettet proces, hvor medarbejdernes kompetencer udnyttes optimalt.

Samtidig giver Decision Dynamics Karrieremodel din virksomhed mulighed for at udvikle belønningssystemer og planlægge karriereveje med afsæt i hver enkelt medarbejder. På den måde har du større chance for at fastholde fremtidens nøglepersoner og udvikle deres talenter.