’Dit personlige lederskab’ indeholdt det, som passede til det, jeg havde brug for at få afklaring på. Det er det første kursus, jeg har været på, som fokuserede på mig selv og mig som leder. Mine forventninger forud for kurset blev indfriet til fulde, og forløbet gav mig indblik i mig selv, og gav mig noget, jeg kan arbejde videre med.

MAN Logo

"Jeg har tidligere været på en del lederkurser – både internt og eksternt. Jeg manglede lidt vejledning i, hvilken vej jeg skulle gå og få opdateret min værktøjskasse, samt om min retning var den rigtige retning".

Bo Frydkær, Manager special projects, MAN Energy Solutions

 

Personlig coaching

Kurset havde en god veksling mellem teori og praksis, som gav en god energi på holdet. På mit hold var der for eksempel et godt mix af ledere, som var enten nye i ledelse eller havde stor erfaring med ledelse. Vi kunne give hinanden forskellige syn på eksempler under forløbet.

Derudover havde vi to coachingsessioner på den første del og sidste del. Coachingsessionerne gav mig mulighed for at reflektere over ting, og gav mig afklaring på mit drive for at være leder og mit personlige ståsted. Det har især hjulpet mig til at finde ud af, hvad jeg vil fremadrettet.

På kurset fik vi også en god genopfriskning af ledelsesværktøjer og brugen af sparringspartnere, som kunne komme med andre øjne på ens udfordringer. 

Netværk betyder noget

Forløbet har helt klart styrket mig i, hvad jeg vil personligt, og vil med min lederrolle. Jeg har fået god sparring med coachen og med deltagerne på holdet.

Jeg vil gerne understrege betydningen af netværk. Jeg har aldrig nogensinde regnet netværk for ret meget eller spekuleret i det. Men jeg fandt ud af betydningen ved et godt netværk, og en del af de ting, CfL tilbyder i kursusforløbene – som ledercoaching og netværk – det kunne jeg godt have brugt for et par år siden. Nu står det på min huskeseddel.