Keld Thornæs: HR & Kommunikationsdirektør i Lån & Spar Bank siden 2009. Deltog i CfLs Resilient Leadership-program på Saïd Business School, University of Oxford, maj 2019.

Resilient Leadership tiltalte mig, fordi læring i koncentreret og kondenseret form passer godt til min tid og arbejdsform. Jeg havde gode og intensive dage med relevante og indsigtsfulde samtaler med både professorer og medkursister om ledelse i resilient og meningsskabende ledelse, som jeg blev klogere af.

Generelt var det et supergodt program, som inspirerer og giver anledning til at gå mere i dybden med særlige områder. Jeg vil fremhæve tankesættet omkring social ties og hele netværksteorien, der populært sagt hjælper med at kortlægge, om organisationen har et godt eller dårligt blodomløb.

Keld Tornæs
Hvordan er enkeltpersoners evne til at skabe netværk inde i organisationen? Hvordan hjælper det med implementering, og hvor er der huller?

 

Aspekter i forhold til individ, gruppe, ledelse og organisationen er super interessante. De indgår nu i min analyse af organisationens opbygning og evne til at implementere og udleve de forandringer, som organisationen møder og står overfor.

De 2½ dag har ikke som sådan bidraget til, at jeg har løftet mig som leder, men programmet, teorierne og debatterne har været medvirkende til, at jeg har fået nye perspektiver og bekræftet mig i nogle andre i forhold til min daglige ledelse.

Jeg har fået bekræftet, at ledelse er en fagdisciplin, som jeg aldrig bliver færdig med. Jeg glæder mig over, at nye og spændende vinkler bliver åbnet og kan bruges til at hjælpe kolleger med at blive den bedste udgave af dem selv.”