Leadership Equity Assessment™ er et redskab, der hurtigt og effektivt måler på organisationens 13 vigtigste performancedrivere. Eller
Decision Dynamics Karrieremodel™ – Organisationsniveau (KMO)
som giver et samlet overblik over, hvordan medarbejderne oplever kulturen, og over hvordan organisationen skaber og styrker medarbejdernes karrieremuligheder i virksomheden.

 

Leadership Equity Assessment™ (LEA)
Leadership Equity Assessment™ er et redskab, der hurtigt og effektivt måler på organisationens 13 vigtigste performancedrivere. Det kan enten bruges som enkeltstående temperaturmåling, effektmåling eller som en kontinuerlig opfølgning på teamets/organisationens engagement.

Læs mere her

Decision Dynamics Karrieremodel™ – Organisationsniveau (KMO)
Få et samlet overblik over, hvordan medarbejderne oplever kulturen, og over hvordan organisationen skaber og styrker medarbejdernes karrieremuligheder i virksomheden. Værktøjet giver din organisation mulighed for at arbejde struktureret med karrierekulturen i virksomheden og medarbejdernes motivation, så performanceniveauet.

Med Karrieremodellen™ får I et værktøj, der giver jer mulighed for i højere grad at gå målrettet ind og tilpasse karrierekulturen, så de forskellige karrieremønstre og -motiver, der er blandt medarbejderne, værdsættes og belønnes med henblik på at nå virksomhedens strategi.

Læs mere her