Nordic Leadership Alliance

Fire af de mest erfarne rådgivningshuse, fra de nordiske lande og Storbritannien indenfor lederuddannelse og organisationsudvikling, har dannet en alliance, der er baseret på lokal forståelse, omfattende international erfaring og samarbejdende specialister.

Nordic Leadership Alliance er et samarbejde mellem Ashridge Business School (UK), AFF ved den norske School of Economics and Business Administration, CfL og Mgruppen, den svenske ledelsesgruppe. The Nordic Leadership Alliance har til formål at skabe langsigtede relationer til de mest krævende organisationer i Norden og hjælpe dem til global succes.

Hvorfor

Tiderne skifter. Vi oplever en stigende globalisering af ​​økonomien, at betydningen af landegrænser falder og at vores kunder i stigende grad definerer Norden som deres hjemmemarked. Vores stærke nationale positioner giver os mulighed for i fællesskab at skabe en stærk alliance, som kan imødekomme de nye og spændende udfordringer, vores kunder står over for.

Hvem

Vi er alle stærkt forankret på vores hjemmemarked med en historie, der spænder over mange årtier. Vi har alle bevist vores evne til at reagere innovativt og med indsigt i vores kunders behov. Med mere en 200 højt kvalificerede repræsentanter, erfarne konsulenter og fagfolk, gør dette os i stand til at udvikle ledere og organisationer ud fra en helhedsorienteret tankegang. Gennem vores store internationale netværk er vi i stand til at identificere ressourcer i hele verden for at imødekomme specifikke kundebehov.

Vores partnerskab er baseret på det faktum, at vi deler fælles idéer om ledelse og organisationsudvikling, og at vi har testet vores evne til at arbejde sammen gennem en lang række af projektet de seneste år.

Hvad

The Nordic Leadership Alliance har en bred vifte af tilbud inden for ledelse og organisationsudvikling, som eksempler kan nævnes:

  • Støtte og facilitering af personlige og organisatoriske forandringsprocesser
  • Udvikling og implementering af strategiske forretningsinitiativer
  • Åbne kurser og lederudviklingsprogrammer
  • Coaching og mentoring
  • Specialdesignet lederudviklingsprogrammer
  • Vurdering og Performance Management
  • Management Team Udvikling
  • E-læring

Baseret på vores forskellige erfaringer og dokumenterede evner, ønsker vi at øge vores tilstedeværelse gennem udvikling af langsigtede relationer med kunder, der er på forkant i deres industrier og sektorer.