Lønstatistikker og personalegoder

Et tilbud til CfLs medlemmer

CfL og Mercer har indgået et samarbejde, der sikrer CfLs medlemmer en stærkt nedsat pris på Mercers markedets ledende lønundersøgelse og deres personalegodeundersøgelse.

Mercers Danske Personalegodeundersøgelse

Personalegoder skaber en attraktiv arbejdsplads og er centrale for tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere. Undersøgelsen analyserer danske personalegodeordninger og kan anvendes, som et professionelt værktøj til at få et overskueligt og detaljeret indblik i det danske marked. Personalegodeundersøgelsen undersøger personalegoder på tværs af positioner og industrier.

Pris

Rapporten for 2017 udkommer i august.

Deltagerprisen for CfL-medlemmer er 4.000 kr. mod, at man deltager med input i 2017. For ikke CfL- medlemmer er normalpris 6.000 kr..

Ønsker man at købe rapporten uden at indrapportere data koster den 8.000 kr. for CfL-medlemmer. Indrapporteres data ikke i 2017 som aftalt, vil i efterfølgende blive faktureret kr. 4.000. For ikke CfL-medlemmer er normalprisen for rapport uden indrapportering 12.000 kr..

Deltagelse:

Indrapportering til Personalegodeundersøgelsen åbner 20. april 2017 og vil løbe ind til 1. juni*.

*Opdateres løbende.

Kontakt Amanda Gøtzsche Andersen hos Mercer for at høre mere om undersøgelsen: amanda.andersen@mercer.com

 

20% rabat på Mercers markedsledende lønundersøgelse - Total Remuneration Survey (TRS)

CfL og Mercer har indgået et samarbejde, hvor CfLs medlemmer får mulighed for at købe Mercers markedsledende lønundersøgelse Total Remuneration Survey (TRS) med 20% i rabat.

Mercer udfører TRS undersøgelsen i 150 lande verden over og Mercer har lavet den danske TRS undersøgelse i mere end 15 år. Den danske TRS undersøgelse er en årlig undersøgelse og har over 200 deltagende virksomheder, på tværs af industrier og størrelser.

TRS undersøgelsen giver virksomheden mulighed for at analysere og sammenligne eget aflønningsniveau med det generelle marked. Virksomheden har dermed mulighed for at sikre, at virksomhedens lønniveau og lønpakke er konkurrencedygtig i forhold til markedet på baggrund af løndata fra TRS undersøgelsen.

Data i TRS undersøgelsen indrapporteres på stillingsniveau for fem kompensationselementer (fast løn, faste tillæg, variabel løn, langsigtede incitamenter samt personalegoder og pension), hvilket giver mulighed for at undersøge detaljer og tendenser på forskellige niveauer for forskellige stillinger i virksomheden. Målet kan være en overordnet oversigt over enkelte roller eller en fuld og detaljeret lønundersøgelse, hvor man kan sammenligne virksomhedens egne lønninger direkte mod markedet - det være sig på individniveau, mod en funktion eller virksomheden som helhed.

Mercer har løbende investeret store beløb i at optimere analysen samt forbedre adgang til analysen. Deltagerne får adgang til hele undersøgelsen online via Mercer Workforce Intelligence Network System. Man kan direkte sammenligne egne indrapporterede lønninger og finde ud af hvordan enkeltindivider ligger i forhold til markedet, om en funktion betaler lavere bonus end markedet eller om virksomheden som helhed ligger over medianen for hovedstaden på grundløn. Det er muligt at skræddersy rapporter ud fra behov og data kan eksporteres både til Excel og PDF format - der kan produceres alt fra en "one-pager" til direktionen eller detaljerede data på en rolle, der skal rekrutteres.

Mercer afholder et årligt møde, hvor resultatet af årets TRS undersøgelse præsenteres og diskuteres med deltagerne i undersøgelsen.

Normal deltagerpris på TRS undersøgelsen i 2017 er 28.625 kr. CfLs medlemmer får 20% i rabat såfremt medlemskabet oplyses til Mercer, hvormed CfL medlemmers deltagerpris i 2017 er 22.900kr.

For spørgsmål kontakt venligst Amanda Gøtzsche Andersen hos Mercer på mail amanda.andersen@mercer.com eller telefon: +45 5172 2735.

Om Mercer

Mercer er repræsenteret af mere end 20.000 medarbejdere globalt, der arbejder inden for rådgivning, information og teknologiske løsninger for HR, pension og investering. I Danmark har Mercer eksisteret i over 20 år og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Ud over at lave markedsledende undersøgelser er Mercer ledende på konsulenttjenester til HR indenfor Compensation & Benefits. Aalund Business Research har i 2015 for 12. år i træk kåret Mercer til den pensionsmægler med bedst kundetilfredshed, og Mercer er derved en kernespiller på markedet for uvildig rådgivning. Investeringsrådgivning er også en del af Mercers forretning i Danmark. Mercer er et datterselskab af Marsh Maclennan Companies (MMC), hvor søsterselskabet Marsh også er repræsenteret i Danmark.