CfL søger en Seniorrådgiver til undervisning og udvikling af testredskaber og koncepter

Brænder du for at forstå vores kunders forretning, og kan du hjælpe nye og eksisterende kunder med at optimere deres rekrutterings- og udviklingsprocesser gennem brug af vores validerede test- og ledelsesredskaber? Så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende hverdag hos CfL.

Dit arbejde

Du vil få ansvaret for at rådgive, undervise i og videreudvikle en del af vores palet af test- og ledelsesredskaber samt tilhørende certificeringskurser. Vores opgaver tager udgangspunkt i kunden, derfor er jobbet meget kundeorienteret. Du kommer til at deltage aktivt i udviklingen af forretningsområdet og den løbende udbygning af vores relationer til nye og eksisterende kunder. Du kommer ydermere til at arbejde tæt sammen med resten af huset, da redskaberne indgår som et fundament for CfLs øvrige ydelser inden for rådgivning og lederudvikling.

Din profil

Du synes, at CfLs purpose er fedt! Vi vil løfte ledelseskvaliteten – sammen med kunden og sammen som Rådgivere. Vi forventer, at du ser værdiskabende kunderelationer og faglighed gå hånd i hånd, og du trives med begge dele. Du er villig til at være til stede, når vores kunder har brug for dig. Og så brænder du selvfølgelig for ledelse og dit fag.

Desuden forventer vi, at:

  • Du evner at skabe og vedligeholde kundekontakter og sætte dig ind i kundens udfordringer
  • Du kan sætte vores løsninger i spil, så de skaber mest muligt værdi hos kunden
  • Du er en dygtig underviser, der trives med formidlingsopgaven
  • Du er fagligt stærkt funderet indenfor erhvervspsykologi (cand.psych. eller cand.pæd.psych.)
  • Du har erfaring med erhvervspsykologisk testning indenfor rekruttering og udvikling
  • Du er en teamplayer, og du hjælper dine kolleger
  • Du taler og skriver både flydende dansk og engelsk

Certificering i et eller flere af CfLs værktøjer vil være en fordel - men ikke en betingelse.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i vores passionerede og kompetente team af kolleger, som arbejder med salg og udvikling af test- og ledelsesredskaber. Du vil naturligvis blive certificeret i de værktøjer, du får ansvaret for, og vi sikrer en grundig introduktion, så du hurtigt kan komme i gang med at rådgive vores kunder om vores løsninger.

Som medarbejder i CfL får du en arbejdsplads med mange fagligt stærke kolleger, en arbejdsplads hvor der er høj energi og gode muligheder for udvikling, samt en arbejdsplads, som har fokus på kunden. I CfL prioriterer vi endvidere at skabe et sundt arbejdsmiljø mellem vores ansatte, hvormed vi fokuserer på at arrangere sociale, kulturelle og netværksskabende medarbejderaktiviteter. Og så betyder det enormt meget, at vi er et Ledelseshus, der er ejet af kunderne.

CfLs medarbejdere er førende på deres felter og er samtidig i stand til – via samarbejde med kolleger – at skabe den helt rette løsning i et partnerskab med kunden. Faglig og personlig udvikling er en naturlig del af vores virke, og derfor tilbyder CfL som førende kompetenceudviklingshus naturligt sine medarbejdere et bredt spektrum af udviklingsmuligheder.


Yderligere information og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere informationer om stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Direktør, Mogens Fog på 5154 4174 eller mfo@cfl.dk. Send din ansøgning og CV snarest muligt til Johanne Gjerløv på job8@cfl.dk.


Ansøgningfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: København Ø


Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og bilag fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os via job@cfl.dk.
________________________________________
CfL udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer.