Erfarne virksomhedsrådgivere indenfor Toplederudvikling

Besidder du en høj grad af selvstændighed, kan du håndtere komplekse og skiftende arbejdsopgaver, og brænder du for at forstå vores kunders forretning og behov, så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende hverdag hos CfL

Dit arbejde

Som virksomhedsrådgiver indenfor Executive Leadership Development vil du have som primær opgave at sælge CfLs ydelser til topledere.

CfL har årelang erfaring med at udvikle topledere. Vores tilgang er, at vi skal udfordre topledere på deres resultatskabelse i den virksomhed, de arbejder for. Udgangspunktet er helhedsorienteret ledelse, hvilket indbefatter, at vi arbejder med toplederens personlige og ledelsesmæssige kompetencer i tæt samspil med de forretningsmæssige og strategiske udfordringer, den enkelte topleder skal i mål med. Vi vil tæt på den enkelte topleder og virksomhed – og sikre, at teori bliver til praksis.

CfL er en medlemsorganisation med 900 medlemmer, der har valgt CfL som ledelsespartner. Du har dermed en god platform at arbejde med, ligesom det forventes, at du kan tiltrække nye kunder til CfL.

Din profil

Vi er interesseret i kolleger, der drives af en god portion idealisme, og som ikke er interesserede i ’bare’ at levere hurtige svar eller moderigtige løsninger. Vi vil have medarbejdere, der brænder for at forstå vores kunders forretning, for samspillet med kunderne og for at skabe udvikling for og med kunden.

Desuden forventer vi, at:

  • Du har en akademisk uddannelse og erfaring med salg målrettet topledelse
  • Du har kendskab til markedet for toplederudvikling og en bred viden om og indsigt i dansk erhvervsliv
  • Du formår at skabe en tillidsfuld og fortrolig dialog, der sikrer, at du får rådgivet og visiteret toplederen til det rigtige valg
  • Du er struktureret, så du hele tiden har overblikket over din salgspipeline
  • Du kan arbejde selvstændigt og fleksibelt, samtidig med at du er teamorienteret
  • Du er fyldt med energi og beriget af en stærk vilje til at nå i mål
  • Du er i stand til hurtigt at kunne sætte dig ind i nye stof herunder forstå, hvad der er på spil for kunden

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i vores effektive og kompetente team af kolleger, som arbejder med strategisk rådgivning og organisationsudvikling.

CfLs medarbejdere er førende på deres felter og er samtidig i stand til – via samarbejde med kolleger – at skabe den helt rette løsning i et partnerskab med kunden. Faglig og personlig udvikling er en naturlig del af vores virke, og derfor tilbyder CfL som førende kompetenceudviklingshus naturligt sine medarbejdere et bredt spektrum af udviklingsmuligheder.

Send din uopfordrede ansøgning samt CV til job2@cfl.dk.

Vi gør opmærksom på følgende omkring behandling af ansøgninger og rekrutteringsproces, der gælder for både uopfordrede ansøger og ansøger til opslåede stillinger. Læs mere her

CfL udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer.