Brænder du for at hjælpe ledere med at udvikle sig? Har du erfaring med relationsskabelse, og vil du være med til at skabe vækst i salget af vores netværk til ledere, så er det dig, vi leder efter.

Om jobbet

Som kompetencerådgiver får du, i tæt samspil med flere engagerede kolleger, til opgave at rådgive ledere og HR professionelle om det rigtige valg af kompetenceudvikling til dem selv, deres ledere og deres virksomhed.

Din hovedopgave bliver at rekruttere nye ledere til et af vores mange netværk. Med udgangspunkt i en stærk salgsplatform og pipeline tilbyder CfL netværk, kurser og lederudviklingsprogrammer direkte til ledere samt via HR-afdelinger. Vi forventer, at du kan skabe resultater med udgangspunkt i et miks af online kampagner, telefonsalg og kundebesøg.

Din profil

Du har erfaring fra lignede stillinger, hvor salg af netværk, kurser eller andre ydelser til HR og ledere har været omdrejningspunktet. Du har en evne til at skabe en tillidsfuld og fortrolig dialog, der sikrer, at du får rådgivet kunden til det rigtige valg. Vi forventer, at du har dokumenterede resultater med opsøgende salg, både inden for mødesalg og telefonsalg samt, at du har en bred viden om og indsigt i dansk erhvervsliv. Du er systematisk og struktureret i dit arbejde, så du hele tiden har overblik over din pipeline.

Som person er du

  • Motiveret af resultatskabelse via opsøgende salgsarbejde, herunder telefonsalg 
  • Hunter - udadvendt og relationsskabende 
  • Systematisk og god til at bevare overblikket 
  • Gerne i besiddelse af et godt professionelt netværk 
  • Selvstændig og har et stærkt konkurrencegen.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos CfL får du en arbejdsplads med mange fagligt stærke kollegaer, en arbejdsplads, hvor der er høj energi og god mulighed for at udvikle din egen faglighed.

Kan du vise, at du kan skabe resultater, kan vi tilbyde en spændende hverdag med mulighed for at præge både retning og din egen udvikling. Som førende kompetenceudviklingshus tilbyder vi naturligvis vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at ansøge ved at sende din ansøgning og CV snarest muligt til Charlotte Jørgensen på job4@cfl.dk.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og CV fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2019. Vi afholder samtaler løbende.
Tiltrædelse: Snarest
Arbejdssted: København Ø eller Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos

Direktør, Thomas Hanssen
E-mail: tha@cfl.dk
Mobil: +45 2098 3911

Læs mere om CfLs netværk på www.cfl.dk/netvaerk


CfL udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer