Brænder du for salg, og kan du konvertere det til kommercielle resultater? Er du en typisk hunter, og vil du være med til at skabe yderligere vækst i salget af vores netværk til ledere og HR, så er det dig, vi leder efter.

Om jobbet

Du får til opgave at rådgive ledere og HR-professionelle om det rigtige valg af netværk.

Med udgangspunkt i en stærk salgsplatform og pipeline tilbyder CfL netværk, kurser og lederudviklingsprogrammer direkte til ledere og HR-professionelle. Vi forventer, at du kan skabe resultater med udgangspunkt i et miks af markedsføringskampagner, telefonsalg og evt. kundemøder. Vi forventer også, at du er med i planlægningen af og deltager i salgsfremmende arrangementer for CfL som helhed.

Din profil

Du har erfaring fra lignede stillinger, hvor salg af netværk, kurser eller andre ydelser til HR og ledere, har været omdrejningspunktet. Du har en evne til at skabe en tillidsfuld og fortrolig dialog, der sikrer, at du får rådgivet kunden til det rigtige valg. Vi forventer, at du har dokumenterede resultater med opsøgende salg inden for telefonsalg, samt at du har en bred viden om og indsigt i dansk erhvervsliv. Du er systematisk og struktureret i dit arbejde, så du hele tiden har overblik over din pipeline. Du er fortrolig med brug af CRM-systemer.

Som person er du

  • motiveret af resultatskabelse via opsøgende salgsarbejde, herunder telefonsalg
  • Hunter - udadvendt og relationsskabende
  • systematisk og god til at bevare overblikket
  • gerne i besiddelse af et godt professionelt netværk
  • selvstændig og har et stærkt konkurrencegen

Vi tilbyder

Hos CfL bliver du en del af en energisk arbejdsplads med mange aktiviteter, høje ambitioner og en professionel tilgang, hvor alle har fokus på kunden. Omgangstonen er uformel, engagementet er stort, tempoet er højt, og vi har det sjovt samtidigt. Vi tilbyder en fast løn, provisionsordning plus bonus.

Vi sørger for at klæde dig på til jobbet med en omfattende introduktion til CfL, vores salgstilgang og produkter. Du får reference til direktør Anja Neiiendam.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at ansøge ved at sende din ansøgning og CV snarest muligt til Charlotte Jørgensen på job4@cfl.dk.

Bekræftelse på modtagelse af ansøgning og CV fremsendes automatisk. Skulle du mod forventning ikke modtage en bekræftelse, bedes du kontakte os på job@cfl.dk.

Ansøgningsfrist: 9. juni 2019. Vi afholder samtaler løbende.
Tiltrædelse: efter aftale
Arbejdssted: København Ø

Yderligere oplysninger fås hos

Direktør, Anja Neiiendam 
E-mail: ane@cfl.dk  
Mobil: +45 51 54 41 82

Læs mere om CfLs netværk på www.cfl.dk/netvaerk


CfL er Danmarks største ledelseshus, og vores formål er at løfte kvaliteten af ledelse i Danmark. Vi er en forretningsdrivende forening, der er ejet af vores medlemmer. Vores arbejde omfatter ledelsesarrangementer, netværk, kurser, testværktøjer og rådgivning.

Helt enkelt tror vi på: Bedre ledere. Bedre resultater.