Seniorrådgiver med fokus på HR

Vi har brug for kolleger, der kan hjælpe vores medlemmer og kunder videre. Hvis du har passion for ledelse og HR, og ved hvordan god ledelse giver markant merværdi for en organisation, så er du CfL’er i blodet – og så har vi en plads til dig.

I CfL er vi interesseret i kolleger, der tror på god ledelse og drives af en god portion idealisme. Vi vil arbejde med mennesker, der har et reelt ønske om at forstå vores kunders forretning, og som ønsker at skabe udvikling for og med kunden.

Som rådgiver i CfL rådgiver du de største private og offentlige danske virksomheder, når de har behov for at udvikle deres ledelse og strategier, samt deres tilgange til HR, organisation og forandring. Du vil være med til at hjælpe vores kunder med at transformere deres forretning, udvikle den afgørende ledelseskapacitet, samt styrke strategien for den humane kapital. Du får desuden et særligt fokus på at transformere HR-funktionen til at kunne realisere strategien, samt skabe processer som kan levere førsteklasses HR-ydelser til resten af virksomheden og understøtte forretningens succes.

Du arbejder selvstændigt og sikkert. Salg er en naturlig del af din dagligdag. Du drives af samarbejde med dine ledelsesfaglige kolleger. Du har erfaring, som leder og/eller konsulent, med at hjælpe organisationer til en strategisk afklaring eller gennem en forandring. Og du formår at sætte din indsigt i spil som rådgiver for virksomheder, som instruktør på ledelseskurser eller som facilitator.

Hos vores kunder vil du sammen med resten af rådgivningsteamet typisk arbejde med:

  • HR-strategi og transformation
  • HR-organisering
  • Optimering af organisationens HR-processer og HR data
  • Organisationsudvikling og organisationsdesign
  • Talent management og performance management
  • Forandringsledelse og programledelse
  • Strategiudvikling og mobilisering for at realisere strategien
  • Ledelsesudvikling

Vores forventninger er ligeså store som dine

Vi leder efter kolleger med erfaring fra et større konsulenthus eller som leder i en større organisation. Meget gerne med afsæt i HR – som HR-chef i en stor, gerne international virksomhed. Med en god track-record indenfor at udvikle og implementere initiativer i samarbejde med ledelsen. Og med god forståelse af samspillet mellem forretningsledelse og HR.

Du er ekspert i at præsentere komplekse problemstillinger på en enkel måde, og du kommunikerer ærligt med selvtillid og overbevisning. Du er udadvendt og god til at opbygge og vedligeholde relationer. Du arbejder med salg som en integreret del af konsulentjobbet. Du har et godt netværk indenfor ledelse og HR. Du er vant til at initiere, drive og færdiggøre opgaver af høj kvalitet.

Bliv en del af CfL

I CfL får du 65 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller høje krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Vi lægger stor vægt på din og vores udvikling, og tilbyder en stor pakke i videreudvikling og efteruddannelse internt.

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at sende din ansøgning og CV snarest muligt til Mathilde Gamborg på job6@cfl.dk

Bemærk, at du modtager en automatisk bekræftelse på modtagelsen af din ansøgning. Hvis du mod forventningen ikke skulle modtage denne, er du velkommen til at skrive til job@cfl.dk.

 Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler frem mod 1. september 2018

Tiltrædelse: efter aftale - snarest muligt

Arbejdssted: København Ø

Hjemmeside: www.cfl.dk

Yderligere oplysninger fås hos direktør for Rådgivning og testværktøjer Mogens Fog på mfo@cfl.dk eller 5154 4174.

CfL Center for Ledelse udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer.