Studentermedhjælper til marketing

CfLs marketingafdeling søger en studentermedhjælper, der har erfaring med online marketing, SoMe, opsætning af nyhedsbreve, medlemsdatabaser og CRM.

CfL tilbyder en spændende stilling som studentermedhjælper indenfor marketing i en inspirerende og dynamisk organisation. Din hovedopgave vil være at supportere vores marketingansvarlig med:

  • Administrering af vores medlemsdatabase
  • Registrering og opdatering af vores medlemsdata
  • Udarbejdelse af tekster
  • Idéudvikling af kampagner
  • Opsætning af nyhedsbreve
  • Vedligeholdelse af SoMe-platforme
  • Ad hoc-opgaver

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem marketing og vedligeholdelse af vores medlemsdatabase. Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag præget af mange driftsopgaver. Dine administrative opgaver vil indebære en del praktisk arbejde i forbindelse med registrering og opdatering af oplysninger til vores database. Det er vigtigt, at du kan holde et højt tempo i din opgaveløsning - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen. Vi er fleksible ift. tilpasning af arbejdstiden til dit studie, fridage i eksamensperioder osv., men vi forventer også fleksibilitet fra dig, når tingene presser på.

Om dig:
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og synes at marketing er det allermest spændende. Du har en bred forståelse for online markedsføring, og hvad det betyder for en salgsorganisation. Vi forventer, at du er effektiv, ansvarsbevidst og struktureret, at du kan arbejde selvstændigt, og at du løser dine opgaver omhyggeligt samt at du kan håndtere flere opgaver ad gangen. 

Som studentermedhjælper i CfLs marketingafdeling er mulighederne mange, hvis du er proaktiv og byder ind med gode ideer til nye tiltag. Vi har stor fokus på detaljen og forventer det samme fra dig. Hvis du har kendskab til ovennævnte (el. lign.) marketingværktøjer, er det en stor fordel.

Vi tilbyder:
Et spændende, udfordrende og aktivt arbejdsmiljø blandt kompetente kolleger, der brænder for deres job og vores kunder. Du vil få mulighed for selv at præge din hverdag og tage ansvar for dine opgaver.

Om CfL:
CfL udvikler exceptionelle ledere og organisationer, så de indfrier deres potentiale. Via rådgivning, uddannelse og netværk sætter vi ledelse øverst på dagsordenen. CfL er en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer. Vi har til huse lige ved Østerport Station. 

Søg jobbet:
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for marketing Lillan Kjærgaard Gyldenvang på +45 5154 4193 eller lgy@cfl.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til job6@cfl.dk.

Frist for ansøgning:  19. marts 2018.